Πένθος για την Αγγελική Δαλιάνη! Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός της: «Για μένα δεν έφυγες ποτέ»
Showbiz

Πένθος για την Αγγελική Δαλιάνη! Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός της: «Για μένα δεν έφυγες ποτέ»

Μία μεγάλη απώλεια έχει βυθίσει στο πένθος εδώ και λίγες ώρες την Αγγελική Δαλιάνη

Η ηθοποιός με τον δικό της τρόπο θέλησε να χαιρετήσει μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο στα social media τον άνθρωπο που την καθόρισε ως χαρακτήρα από παιδί και την έμαθε όλα όσα γνωρίζει σήμερα.

Πρόκειται για την πολυγαπημένη της γιαγιά η οποία έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών αφού είχε περάσει τα 100 της χρόνια. Μάλιστα η Αγγελική Δαλιάνη οφείλει το όνομά της σε εκείνη. Φανερά καταβεβλημένη ψυχολογικά για την απώλεια αυτή, η ηθοποιός ανέβασε στις σελίδες της σε Facebook και Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού:

«Αντίο Αγγελικούλα μου, Αγγέλω μου, μαχήτρια μου, αγαπημένη μου γιαγιούλα, μάνα μου, φύλακα Άγγελε μου. Έζησες χρόνια πολλά, έναν ολόκληρο αιώνα, όχι όλα καλά, αλλά κατάφερες όμως να ευχαριστηθείς τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και τα δισέγγονα σου. Μας έδωσες την αγάπη σου απλόχερα και εμείς κάναμε τα πάντα για να την πάρεις πίσω.

Ήσουν ο πιο μορφωμένος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου κι ας μην είχες πάει ποτέ σχολείο αγαπημένη μου. Το όνομά μας όμως σου έμαθα να το γράφεις γιαγιούλα μου. Για μένα δεν έφυγες ποτέ, θα είσαι πάντα δίπλα μου, οι κουβέντες που κάναμε, οι συμβουλές σου και οι ευχές σου θα με ακολουθούν μια ζωή. Είσαι δίπλα μου και με τιμή και σεβασμό σου εκφράζω δημόσια την αγάπη μου. Εύχομαι γιαγιούλα μου να μπορώ σε βλέπω στα όνειρα μου! Καλό ταξίδι ψυχή μου!!!».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανάρτησε με την πολυαγαπημένη της γιαγιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved