Μενεγάκη: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της για τη σεζόν πριν το τέλος της από την TV!
Showbiz

Μενεγάκη: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της για τη σεζόν πριν το τέλος της από την TV!

Η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη σεζόν έκανε αναμφισβήτητα τις πιο λαμπερές και σικάτες εμφανίσεις στην εκπομπή της στον Alpha!

Στην τελευταία της σεζόν στον Alpha και πριν πει το αντίο της στο τηλεοπτικό κοινό η 50χρονη Ελένη έκανε τις πιο κομψές εμφανίσεις της!

Η Ελένη Μενεγάκη μεγαλώνει και έχει βρει το στυλ που της ταιριάζει. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει μακιγιάζ, δεν βάφεται πια τόσο έντονα και τα μαλλιά της τα έχει πιο ανέμελα. Όσο για το στυλ της; Κάθε εμφάνισή της είναι υπέροχη και οι λεπτομέρειες κάνουν την κάθε εμφάνισή της μοναδική…

Η Ελένη Μενεγάκη δεν άλλαξε μόνο στυλ στα μαλλιά της ή στο μακιγιάζ της… έχει αλλάξει και το ντύσιμό της! Το ντύσιμό της είναι πιο απλό, πιο κομψό και φορά ρούχα που ποτέ δε φανταζόμασταν ότι θα την δούμε να τα επιλέγει και της ταιριάζουν γάντι… όπως το boho στυλ ή το ανδρόγυνο look!

H Eλένη Μενεγάκη μεγαλώνει και μετά από πολλούς πειραματισμούς στην εμφάνισή της, όπως έχει αναφέρει, έχει κατασταλάξει τι της αρέσει και στα 50 της βάζει κάτω πολλές 25άρες!

Εμείς σας θυμίζουμε τις πιο στυλάτες εμφανίσεις της για αυτή την τελευταία της σεζόν στην τηλεόραση που μας εντυπωσίασαν και σίγουρα πολλές κυρίες θα ήθελαν να αντιγράψουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved