Μαρία Μοσχούρη: Ο κόσμος στο δρόμο με πλησιάζει με την απορία αν είμαι όντως χαζή! (photos)
Showbiz

Μαρία Μοσχούρη: Ο κόσμος στο δρόμο με πλησιάζει με την απορία αν είμαι όντως χαζή! (photos)

Μαρία Μοσχούρη: Νομίζω πως τη μεγαλύτερη επιτυχία την κάνω στη λαϊκή αγορά τα Σάββατα. Μου κάνουν δώρο πράσα, ελιές, καρότα.

Η Μαρία Μοσχούρη μιλά για το ξεκίνημά της
στην υποκριτική, για το πώς βρέθηκε να παίζει στην κωμική σειρά
του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα». Περιγράφει στο «TV Έθνος» αστεία περιστατικά
που της συμβαίνουν όταν τη συναντούν τηλεθεατές

Πώς προέκυψε η υποκριτική στη ζωή σας;
Το ήθελα από μικρή και το αποφάσιζα κάθε φορά που πήγαινα στο θέατρο με τους γονείς μου. Στο σχολείο το μοιραζόμουν με τους φίλους μου, αλλά δεν το έλεγα παραέξω.

Οταν λοιπόν έδωσα Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέρασα τελικά στο Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, για δύο χρόνια σκεφτόμουν πως χάνω τον χρόνο μου.
Οχι επειδή δεν εκτιμούσα τις φιλολογικές σπουδές, αλλά γιατί προτιμούσα χίλιες φορές να σπουδάσω θέατρο. Τότε αποφάσισα και έδωσα εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και πέρασα. Αποφοίτησα από το Εθνικό το 2014.

Διάβασα ότι είστε μέλος της «Συντεχνίας του γέλιου»…
Η «Συντεχνία του γέλιου» είναι μια θεατρική ομάδα που κάνει θέατρο για παιδιά και εφήβους. Αρχηγός της είναι ο Βασίλης Κουκαλάνι και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι ότι επιλέγει έργα ρεαλιστικά, με πρωταγωνιστές παιδιά και έντονο κοινωνικό προβληματισμό.

Η επιλογή για τον ρόλο της Παυλίνας στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα» πώς έγινε;
Το καλοκαίρι που μας πέρασε με κάλεσαν σε ένα κάστινγκ για τον ρόλο της Παυλίνας και σε πολύ σύντομο διάστημα συμφωνήσαμε να τον κάνω. Ηρθε από το πουθενά για μένα. Βγήκα στο επάγγελμα όταν ακόμα, λόγω κρίσης, δεν γίνονταν δουλειές στην τηλεόραση και γι’ αυτό το να συμμετέχω σε τηλεοπτική σειρά μου φαινόταν απίστευτο!

Πρωταγωνιστείτε σε μια κωμωδία που έχει την αναγνώριση του κόσμου. Αισθάνεστε τυχερή γι αυτήν τη μεγάλη ανταπόκριση;
Είναι μια σειρά που βρήκε το κοινό της και έχει φανατικούς τηλεθεατές ήδη από τον πρώτο χρόνο προβολής της και φυσικά νιώθω τυχερή γι’ αυτό.

Έχετε να μας διηγηθείτε κάποιο περιστατικό που να συνέβη στον δρόμο με αφορμή τον ρόλο σας στη «Φριτέζα»;
Το πιο συνηθισμένο είναι πως με πλησιάζουν με την απορία εάν είμαι όντως χαζή! Νομίζω πως τη μεγαλύτερη επιτυχία την κάνω στη λαϊκή αγορά τα Σάββατα. Μου κάνουν δώρο πράσα, ελιές, καρότα. Μου κάνουν εκπτώσεις. Και ο αγαπημένος μου κύριος στη λαϊκή είπε ότι υποδύομαι μια αλλοπρόσαλλη γυναίκα που έχει δύο άντρες και τους κάνει ό,τι θέλει!

Παθιάζεστε με ό,τι κι αν αναλαμβάνετε;
Προσπαθώ να δίνω το καλύτερο που μπορώ σε όλες τις δουλειές που αναλαμβάνω. Αλλά όχι, δεν με παθιάζουν όλα στον ίδιο βαθμό. Αυτό που προσπαθώ συνειδητά πάντως είναι να βρίσκω πράγματα που με ενδιαφέρουν σε κάθε συνθήκη.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Γιάννη Μπέζο;
Ο Γιάννης είναι εξαιρετικός συνεργάτης και αυτό θα σου το πουν όλοι όσοι τον συναναστρέφονται επαγγελματικά. Είναι ευγενής, δίκαιος, γενναιόδωρος, αστείος και συνεπής.

Η Μαρία στην καθημερινότητά ιης είναι χαρά Θεού άνθρωπος;
Αν έπρεπε να διαλέξω έναν χαρακτηρισμό μεταξύ του χαρά Θεού και της μαύρης μαυρίλας, θα σου έλεγα ότι είμαι χαρά Θεού. Παρ όλα αυτά, όπως κάθε άνθρωπος έχω μερες που δεν έχω καθόλου κέφι: νεύρα, κακή διάθεση εσωστρέφεια, κούραση, απ’όλα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved