Μίλτος Πασχαλίδης: «Αν ζεις με τον φόβο, γίνεσαι εύκολο θύμα και υποχείριο»
Showbiz

Μίλτος Πασχαλίδης: «Αν ζεις με τον φόβο, γίνεσαι εύκολο θύμα και υποχείριο»

Μιλτος Πασχαλιδης: «Θεωρώ ότι έγινε μεγάλος ντόρος χωρίς να υπάρχει λόγος. Η αίσθησή μου είναι ότι η πρόθεση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με την κινούμενη συναυλία ήταν καλή»

Ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι αναμφίβολα ανήσυχος για την επόμενη μέρα μετά την καραντίνα όπως λέει στο Έθνος: «Φυσικά και ανησυχώ, αλλά μετά σκέφτομαι πως ο φόβος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου. Αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να ζήσει με τον φόβο, γίνεσαι εύκολο θύμα και υποχείριο κάποιου άλλου. Δεν λέω ξαφνικά να ξεχυθούμε στους δρόμους και να αρχίζει να κολλάει ο ένας τον άλλον τον κορονοϊό, αλλά κάπως θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να υπάρξουμε χωρίς το περπάτημά μας να είναι συνεχώς φοβισμένο. Θα πρέπει να μάθουμε ένα νέο βήμα».

Στα τέλη Απριλίου η Αλκηστις Πρωτοψάλτη θέλησε να δώσει λίγη χαρά στον κόσμο της Αθήνας κάνοντας μια συναυλία εν κινήσει. Ανέβηκε, λοιπόν, πάνω στην καρότσα ενός φορτηγού μαζί με τους μουσικούς της και με το σύνθημα «Από τον δρόμο με αγάπη» τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες της. Μια κίνηση, όμως, που σχολιάστηκε αρνητικά από αρκετούς καλλιτέχνες, καθώς μίλησαν για «συνωστισμό» και μη τήρηση μέτρων, τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και με δηλώσεις τους. Μάλιστα, το στιγμιότυπο που συζητήθηκε περισσότερο ήταν η εμφάνιση της ερμηνεύτριας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, που κράτησε λίγα λεπτά από τις 3.5 ώρες της συναυλίας. «Θεωρώ ότι έγινε μεγάλος ντόρος χωρίς να υπάρχει λόγος. Η αίσθησή μου είναι ότι η πρόθεση της Αλκηστης ήταν καλή. Οπως και στο ποδόσφαιρο, μπορεί κάποιος να έχει μια τρομερή ιδέα να κάνει ένα τακουνάκι γιατί επιθυμεί να βάλει ένα εντυπωσιακό γκολ, αλλά το αποτέλεσμα, δυστυχώς, να μη βγει έτσι όπως θα ήθελε. Γενικά, σε αυτήν τη χώρα δεν έχουμε καθόλου την αίσθηση του μέτρου» λέει ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Αντί επιλόγου, του ζητάω να μου πει τι θα άλλαζε στην Ελλάδα, αν είχε την ευκαιρία να κάνει κάτι τέτοιο: «Θα ήθελα σε αυτήν τη χώρα να ευδοκιμούσαν περισσότερο η κοινή λογική και η ευγένεια. Να σταματήσει ο κόσμος να είναι τόσο θυμωμένος. Βέβαια, αυτό δεν θα έκανε τη χώρα εντελώς διαφορετική, αλλά θα ήταν μια καλή αρχή»

01.28 05/06

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved