Τζένη Μπότση: Η πρώτη βόλτα για ψώνια με την κόρη της - Δεν φαντάζεσαι τι της αγόρασε! (Photos)
Showbiz

Τζένη Μπότση: Η πρώτη βόλτα για ψώνια με την κόρη της - Δεν φαντάζεσαι τι της αγόρασε! (Photos)

H Τζένη Μπότση βγήκε με την μικρή της για ψώνια και το πρόσωπό της έλαμπε.

Η γνωστή ηθοποιός πήρε την κόρη της και πήγαν στα καταστήματα, κάτι που απόλυσε πολύ αν κρίνουμε από το φωτεινό χαμόγελό της. Η Τζένη Μπότση και η έξι μηνών μικρή της φάνηκαν ενθουσιασμένες με τα παιχνίδια του καταστήματος και η γλυκιά μανούλα της έδειχνε παιχνίδια.

Αυτό το στιγμιότυπο, λοιπόν, αποφάσισε να το μοιραστεί με τους followers της και μας άρεσε πολύ, καθώς η τρυφερότητα και η γλυκύτητα είναι πρωταγωνίστριες σε αυτήν την εικόνα.

Σε συνέντευξή της στην κρατική τηλεόραση είχε εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο δεν ήθελε η εγκυμοσύνη της να μαθευτεί, λέγοντας: «Δεν το είπε κανείς και δεν ήθελα να μαθευτεί. Ο Αλέξανδρος το θεωρούσε υπερβολή. Ήμουν κρυμμένη, δεν πήγαμε διακοπές. Δεν πήγαινα ούτε στο σούπερ μάρκετ, ήμουν κλεισμένη στο σπίτι. [...] Αφού γέννησα και έφτασε στον ενάμιση μήνα, ήθελα να βγω, δεν άντεχα άλλο. Και δεν μπορούσα να βγω πάλι, γιατί ο γιατρός δεν με άφηνε».

Πλέον, όμως, απολαμβάνει κάθε στιγμή με την κόρη της και η ζωή της είναι αλλιώτικη και πληρέστερη, όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία που κοινοποίησε…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved