Εβελίνα Παπούλια: Οι σπουδές στην Αμερική κι όσα θυμάται από τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: Οι σπουδές στην Αμερική κι όσα θυμάται από τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Εβελίνα Παπούλια κυνήγησε το όνειρό της και κατόρθωσε να το κάνει πραγματικότητα, ενώ όταν επέστρεψε από τις ΗΠΑ η συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αποτέλεσε ωραία εμπειρία για εκείνη.

Η γνωστή ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε για τις σπουδές της στην Αμερική και περιέγραψε την εμπειρία της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε αν μετάνιωσε που επέστρεψε στην Ελλάδα. Ακόμη, η αναφορά της στην Αλίκη Βουγιουκλάκη συγκινεί!

Πώς ξεκινάει η σχέση σας με την τέχνη; Γιατί επιλέξατε τον χορό αρχικά;

«Δεν ξέρω πώς να απαντή­σω, καθώς η απόφασή μου πάρθηκε όταν ήμουν έξι ετών παρακολουθώντας στην τηλεόραση το μπα­λέτο “Κοπέλια”».

Σπουδάσατε στις ΗΠΑ, στη σχολή της Martha Graham. Πώς ήταν η εμπειρία του αμερικανι­κού ονείρου;

«Δεν έζησα το αμερικανι­κό όνειρο, αλλά τις πολ­λές ευκαιρίες που σου έδι- νε αυτή η χώρα να εκφρα­στείς. Ηταν τα ωραιότερα και τα πιο ξέγνοιαστα χρό­νια της ζωής μου. Ενιωθα άτρωτη!».

Υπήρξαν στιγμές που με­τανιώσατε για την επι­στροφή σας στην Ελλάδα;

«Δεν μετάνιωσα, γιατί πο­λύ απλά ακολουθώ τη ροή των πραγμάτων. Δεν ανανε­ώθηκε η βίζα μου και αυτό το εξέλαβα ως σημάδι πως έπρεπε να φύγω».

Γυρίζοντας από τις ΗΠΑ συνεργαστήκατε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην «Ωραία μου κυρία». Τι θυ­μάστε πιο έντονα από αυ­τή τη συνεργασία;

«Αυτή η δουλειά μού άνοι­ξε πολλές πόρτες. Η Αλίκη ήταν πολύ δοτικός άνθρω­πος. Μια ακομπλεξάριστη σταρ. Είχε χιούμορ, ήξε­ρε τι ήθελε και ήξερε και πώς να το πάρει. Το ση­μαντικότερο απ’ όλα όμως ήταν πως ό,τι και αν ήθε­λε επιθυμούσες κι εσύ να της το δώσεις με όλη σου την καρδιά. Την έχω μέσα στην ψυχή μου με πολλή αγάπη και εκτίμηση», είπε στο ΒΗΜΑgazino.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved