Η νέα φωτό της ευτυχισμένης μανούλας με τη νεογέννητη κόρη της μας έκανε να... λιώσουμε! (photos)
Showbiz

Η νέα φωτό της ευτυχισμένης μανούλας με τη νεογέννητη κόρη της μας έκανε να... λιώσουμε! (photos)

Γέννησε στα τέλη του περασμένου Μάρτη και ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απόλυτη ευτυχία που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο με τον ερχομό της κόρης της. 

Γέννησε εν μέσω καραντίνας και lock down λόγω κορονοϊού, όμως αυτό καθόλου δεν την έκανε να χάσει το κέφι της ή να σκεφτεί απαισιόδοξα για το μέλλον μιας και κρατούσε αγκαλιά της το πιο όμορφο δώρο που της είχαν κάνει ποτέ.

Φυσικά ο λόγος για την κόρη της, που από την ημέρα που γεννήθηκε δεν βρίσκεται πουθενά αλλού παρά μόνο στην αγκαλιά της ευτυχισμένης μαμάς της.

Και η τελευταία, θέλοντας να μοιραστεί αυτή την απέραντη ευτυχία που βιώνει, δεν σταματά να ανεβάζει τρυφερές φωτογραφίες με τη μικρούλα της που πριν από λίγες ημέρες έγινε δύο μηνών.

Ο λόγος για τη μικρή Άρτεμη, καρπό του έρωτα της τραγουδίστριας και ηθοποιού Εύας Τσάχρα με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπούντρο.

Ένα φωτογραφικό κλικ κάτω από τις αχτίδες του ανοιξιάτικου ήλιου καθώς η στοργική μητέρα κρατάει στην αγκαλιά της τρυφερά το μωράκι της, ήταν ό,τι έπρεπε για να μας φτιάξει τη μέρα.

Δείτε παρακάτω την υπέροχη φωτογραφία που όπως αποκάλυψε η ίδια η Εύα Τσάχρα ήταν δια χειρός του ευτυχή μπαμπά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved