Μενεγάκη: Η Κυριακάτικη εμφάνισή της στον μαγευτικό κήπο του σπιτιού της και η φωτό που έγινε viral!
Showbiz

Μενεγάκη: Η Κυριακάτικη εμφάνισή της στον μαγευτικό κήπο του σπιτιού της και η φωτό που έγινε viral!

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της, την αποχώρησή της από τον Alpha, όμως όπως διαπιστώσαμε όλες τις προηγούμενες ημέρες είναι στα καλύτερά της.

Και αυτό γιατί η απόφαση της να αποχωρήσει μετά από τόσα χρόνια και να κάνει ένα μικρό διάλειμμα, καθώς ποτέ δεν είπε ότι δεν θα επιστρέψει, είναι συνειδητή!

Θέλει να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της αλλά και στην οικογένεια της, να κάνει πράγματα που όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε προλάβει να κάνει!

Ζει λοιπόν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, αφού τα απλά και καθημερινά ήταν αυτά που της είχαν λείψει, όπως μια στιγμή σαν αυτή που μοιράστηκε με τους followers της το μεσημέρι της Κυριακής (31-05) από τον κήπο του σπιτιού της.

Αραγμένη λοιπόν στην αιώρα με το απίθανο χαμόγελο της αλλά και μια εμφάνιση που θα ζηλέψεις, απολαμβάνει το όμορφο Κυριακάτικο μεσημέρι στο σπίτι. «τι σε κάνει χαρούμενο ?», σχολίασε με τους followers της να κάνουν χαμό από σχόλια.

To σίγουρο λοιπόν, όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε είναι πως η Ελένη δεν θέλει να χάσει την επαφή της με το κοινό που τόσο την αγαπά και την στηρίζει!

Δες τη φωτογραφία στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved