Μενεγάκη: Η πρώτη φώτο της πεθεράς της από τα Άχλα για αυτό το καλοκαίρι -Το λάθος που παρατηρήσαμε
Showbiz

Μενεγάκη: Η πρώτη φώτο της πεθεράς της από τα Άχλα για αυτό το καλοκαίρι -Το λάθος που παρατηρήσαμε

Η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, η Λιλίκα Μαντζίκα πόσταρε την πρώτη φωτογραφία για φέτος το καλοκαίρι από τα Άχλα της Άνδρου και είναι πιο εντυπωσιακή από ό,τι φαντάζεσαι!

Η κυρία Λιλίκα δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από την αγαπημένη παραλία της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια που είναι λάτρης του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης ήταν από τα πρώτα άτομα που της έκαναν like!

H Ελένη Μενεγάκη και η Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου έχουν άριστες σχέσεις.

H Eλένη Μενεγάκη θαυμάζει την πεθερά της για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα και η πρώτη φορά που τις είδαμε μαζί ήταν όταν η μητέρα του συζύγου της συμμετείχε στην έκθεση φωτογραφίας του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης της Άνδρου.

Οι δύο γυναίκες τότε είχαν αγκαλιαστεί και φιληθεί, δείχνοντας δημόσια την υπέροχη σχέση που έχουν! Η Ελένη Μενεγάκη μιλά πάντα με υπέροχα λόγια για την πεθερά της ακόμα και μέσα από την εκπομπή της!

Η Λιλίκα Παντζοπούλου εμπνέεται από τις θάλασσες της Άνδρου και τις φωτογραφίζει… έτσι έκανε και αυτή τη φορά και είναι συγκλονιστική. Βέβαια, υπήρχε ένα λάθος στη φωτογραφία και πρέπει να τη δείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved