Σάντρα Βουτσά: Περιγράφει τις τελευταίες στιγμές με τον πατέρα της, Κώστα Βουτσά και συγκινεί
Showbiz

Σάντρα Βουτσά: Περιγράφει τις τελευταίες στιγμές με τον πατέρα της, Κώστα Βουτσά και συγκινεί

Η Σάντρα Βουτσά μίλησε στην εκπομπή, «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της στην Εντατική.

 

Η Σάντρα Βουτσά ανέφερε στην Ελεονώρα τις τελευταίες στιγμές του σπουδαίου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά: «Δεν είχαμε καταλάβει πως δε θα τα καταφέρει. Αλλά επειδή ήταν σε μια ηλικία τέτοια, και όπως μάθαμε, όσο πιο πολύ μένεις στην Εντατική, τόσο χειρότερο είναι. Γιατί το σώμα αρχίζει και αποδυναμώνεται. Πέρναγε ο καιρός και άρχιζαν να δυσκολεύουν τα πράγματα. Μας είπαν ότι γιατροί ότι δεν είναι τόσο εύκολα πια τα πράγματα».

Και υπογράμμισε: «Είχε επαφή με το περιβάλλον. Πρόλαβα να του πω πράγματα. Τον αποσωλήνωσαν κάποια στιγμή. Κούναγε λίγο τα χέρια του, μας κοίταγε. Την τελευταία μέρα, πήγα στην Εντατική και ήταν η πρώτη φορά που δεν ήταν κανείς εκεί. Ούτε ο φρουρός στην πόρτα».

Και πρόσθεσε: «Μπήκα μέσα, τον φίλησα, τον αγκάλιασα, του μίλησα. Είχαμε όλες αυτή την ευκαιρία. Χωρίς να ξέρουμε πως θα φύγει τόσο γρήγορα. Αλλά έτυχε. Εμένα με πήρε η Νικολέττα και μου το είπε. Έφυγε 3 τη νύχτα. Ενημερωθήκαμε αμέσως. Η Νικολέτα ήταν εκεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved