Ετεοκλής Παύλου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια περί «εκμετάλλευσης αναπηρίας» για ψήφους στο J2US (vid)
Showbiz

Ετεοκλής Παύλου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια περί «εκμετάλλευσης αναπηρίας» για ψήφους στο J2US (vid)

Κάποια αρνητικά σχόλια έγιναν για τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου, ότι «εκμεταλλεύονται» την αναπηρία για να κερδίζουν ψήφους στο J2US.

H Ελένη Χατζίδου, μάλιστα, είχε κάνει ένα post στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων έγραψε:

«Ακούσαμε τα εξής "εκμεταλλεύονται την αναπηρία του Ετεοκλή για ψήφους"
“Κάνουν ριάλιτι”, “θέλετε να σας λυπηθούμε;” Ένα θα πω πραγματικά με αγάπη:
Ο Ετεοκλής δεν παίρνει επίδομα αναπηρίας...ο Ετεοκλής ΔΕΝ ήθελε να τον λυπηθεί ούτε η επιτροπή που θα έπρεπε να του το δώσει κ όταν ήρθε η ώρα να τους συναντήσει έβαλε τα καλά του κ πήγε ενώ τον συμβουλεύανε “μην πας έτσι, δείξε ότι πείνας, ότι υποφέρεις, για να μπορέσεις να το πάρεις!” “Έδωσα τέτοιο αγώνα για να σταθώ στα πόδια μου κ θα σέρνομαι για να με λυπηθούν; Να μην το πάρω ποτέ!!!”
Κ φυσικά δεν το πήρε... Έχω πολλές ιστορίες αξιοπρέπειας του άντρα μου-του ήρωα μου-του δασκάλου μου. Απλά ήθελα να δώσω ένα παράδειγμα...».

Ο Ετεοκλής Παύλου, τώρα, έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» και είπε: «Τι συζητάμε; Αν κάποιος εκμεταλλεύεται ή χρησιμοποιεί την αναπηρία; Είναι πολύ σοβαρό αυτό το πράγμα. Αν κάποιος το έκανε στη ζωή του, το πρόβλημα μπου έχει ο ίδιος είναι πολύ μεγαλύτερο… Είναι εξωπραγματικό, δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου κι απέχει πολύ από την λογική μου».

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved