Δήμητρα Ματσούκα: 10+1 φορές που απέδειξε μέσα από το Instagram ότι είναι το απόλυτο θηλυκό (photos)
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: 10+1 φορές που απέδειξε μέσα από το Instagram ότι είναι το απόλυτο θηλυκό (photos)

H Δήμητρα Ματσούκα είναι ο ορισμός της γυναίκας.

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, καθώς από την αρχή της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας το 1993 με το «Τμήμα Ηθών» στον ΑΝΤ1, ήρθε κι έμεινε.

Ακολούθησαν πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες και πρωταγωνιστικοί ρόλοι τόσο στην μικρή οθόνη όσο και στο θέατρο και στον κινηματογράφο, με την τελευταία της σειρά να είναι η «Ελεύθερη σχέση», ενώ στο θέατρο την απολαύσαμε τη σεζόν που πέρασε ως Τζάκι Κένεντι στην παράσταση «Ωνάσης-Τα θέλω όλα» στο θέατρο Παλλάς.

Με 22 τηλεοπτικές παραγωγές, 20 θεατρικά έργα και 11 κινηματογραφικές ταινίες στο ενεργητικό της, έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανη, όπως εμείς όταν την παρακολουθούμε.

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι μια γυναίκα που η φύση την έχει προικίσει με θηλυκότητα. Ο τρόπος που μιλάει, ο τρόπος που κινείται στον χώρο, ο τρόπος που κοιτάει, ακόμη κι ο τρόπος που γελάει θέλεις δεν θέλεις σε σαγηνεύουν.

Ωστόσο, εκείνη δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο άγχος για την εμφάνισή της, κάτι που είχε εξωτερικεύσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Αγχώνομαι όσο αγχωνόμουν και την πρώτη χρονιά. Όχι περισσότερο! Θέλω να βγαίνω όπως μπορώ να είμαι στη ζωή μου, ούτε καλύτερη ούτε χειρότερη».

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, κάποιες εικόνες που έχει κοινοποιήσει κατά καιρούς η ίδια και φτιάξαμε τις 10+1 φορές που η Δήμητρα Ματσούκα μας έκανε να πατήσουμε «like»…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved