J2US: «Πήγα στο γύρισμα κατευθείαν απ’ το νοσοκομείο» (photos)
Showbiz

J2US: «Πήγα στο γύρισμα κατευθείαν απ’ το νοσοκομείο» (photos)

J2US: Είναι το δίδυμο που δίχασε σε προηγούμενο live την κριτική επιτροπή και το φανατικό κοινό του λαμπερού σόου.

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια μιλούν για τη συνεργασία τους στο σόου του Open, τη χημεία τους, τις κρίσεις της επιτροπής και αποκαλύπτουν μία άγνωστη πολύ δύσκολη στιγμή που έζησαν πριν από λίγο καιρό σε σχέση με τον Just The Two of Us.

Ο λόγος για τον Ορφέα Παπαδόπουλο και την Άρτεμις Ματαφιά που μιλούν για όλα όσα έχουν ζήσει μέχρι σήμερα στο λαμπερό σόου. Διαβάστε τι αποκάλυψαν...

Πώς ήρθε η πρόταση για το J2US;

Ορφέας Παπαδόπουλος: «Η πρόταση για το J2US ήρθε εν μέσω μιας χειμερινής θεατρικής περιοδείας. Για καλή μου τύχη όμως κατάφερα να τα συνδυάσω και τα δύο. Τουλάχιστον μέχρι εκεί που μας επέτρεψε η όλη κατάσταση με τον κορονοϊό. Είχα δεχτεί και παλαιότερα πρόταση για το 2ο J2US, αλλά λόγω των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να δεχτώ. Λατρεύω το τραγούδι, οπότε είμαι χαρούμενος που αυτήν τη φορά ευνόησαν οι συνθήκες και είμαι μέλος αυτού του σόου».

Αρτεμις Ματαφιά: «Με ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή. Είχα φιλοξενηθεί και στο περσινό σόου του κ. Κοκλώνη, σε ένα αφιέρωμα σε τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου που έχουν μεταφερθεί στο θέατρο, λέγοντας τότε το «Ανοιξε πέτρα». Υποθέτω ότι τους είχα κάνει καλή εντύπωση και έχω να πω ότι με τίμησαν και με την παρούσα πρόσκληση, δίνοντάς μου πολύ μεγάλη χαρά!»

Έχει ταιριάξει μέχρι τώρα η χημεία σας στο σόου του Open;

Ο.Π.: «Νομίζω απόλυτα. Η χημεία είναι κάτι που καλλιεργείται και χτίζεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και όσο περισσότερο γνωριζόμαστε με την Αρτέμιδα!».

Α.Μ.: «Η χημεία μας με τον Ορφέα μετά από πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ταίριαζε απόλυτα. Κατάλαβα δε αμέσως πόσο σπουδαίος καλλιτέχνης είναι, πόσο ηθικά ακέραιος, πόσο πολύ αγαπά να τραγουδά, όπως επίσης κατάλαβα και την πολύ μεγάλη φωνητική του δεινότητα. Είναι εξαιρετικά ικανός για ποικίλο ρεπερτόριο, ενώ μου δίνει απεριόριστη ικανοποίηση το πόσο επαγγελματίας είναι. Ηταν αναπόφευκτο να ταιριάξουμε. Θεωρώ και είμαι σίγουρη πως σύντομα θα δικαιωθώ, ότι στο πολύ κοντινό μέλλον θα τον βλέπουμε σε πολλές και αξιόλογες μουσικές παραγωγές-παραστάσεις».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη και αμήχανη στιγμή που κληθήκατε να αντιμετωπίσετε on stage;

Ο.Π.: «Για μένα, όταν στη δεύτερη εμφάνισή μας πήγα στο γύρισμα κατευθείαν από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόμουν. Ηταν μια δύσκολη στιγμή, που όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να παραμείνουμε στο παιχνίδι».

Α.Μ.: «Όταν στο 4ο επεισόδιο, ενώ είχαμε κατακτήσει τη 2η θέση στη βαθμολογία των κριτών, ήμασταν προτεινόμενοι για αποχώρηση. Αυτή ήταν μια δύσκολη κι αμήχανη στιγμή, όπως αμήχανες ήταν και οι μέρες που κύλησαν μέχρι την ημέρα προβολής του επεισοδίου, όπου θα μαθαίναμε το τελικό για εμάς αποτέλεσμα».

Πώς εισπράττετε τα σχόλια της κριτικής επιτροπής;

Ο.Π.: «Με ανοιχτό μυαλό και ετοιμότητα είτε προς τον θετικό είτε προς τον αρνητικό σχολιασμό».

Α.Μ.: «Με χαμόγελο!».

Από τα μέχρι τώρα κομμάτια που επιλέξατε, ποιο σας ταίριαζε περισσότερο;

Ο.Π.:«Φροντίζουμε να επιλέγουμε τραγούδια που μας αρέσουν και που κάθε φορά αποτελούν μια καινούργια πρόκληση για εμάς».

Α.Μ.: «Επιλέγουμε να λέμε διαφορετικά κομμάτια κάθε φορά ώστε να αναδεικνύεται και το κάτι παραπάνω, κυρίως από τον Ορφέα, και να έχει ενδιαφέρον για όλους. Προσωπικά δεν ξέρω ποιο τραγούδι μας έχει ταιριάξει περισσότερο, γιατί η φωνή αλλά και η συνολική παρουσία του Ορφέα είναι πολύ διαφορετική κάθε φορά. Το «One» πάντως που είπαμε στο 3ο επεισόδιο εξελίχθηκε σε χιτ»!

Ποιο τραγούδι που δεν έχετε πει μέχρι σήμερα θα ήταν challenge για εσάς και θέλετε να το τολμήσετε στα επόμενα live;

Ο.Π.: «Ίσως ένα musical που αγαπώ πολύ, το «Φάντασμα της όπερας».

Α.Μ.: «Κάθε τραγούδι musical ρεπερτορίου είναι challenge να το πούμε με τον υπέροχο παρτενέρ μου. Αν όλα πάνε καλά, θα ακούσετε και κάτι τέτοιο».

Ποιο ή ποια ζευγάρια ξεχωρίζετε στο φετινό J2US;

Ο.Π.: «Δεν υπάρχει ζευγάρι που να μην είναι μοναδικό και ξεχωριστό. Εκεί βρίσκεται και η συνταγή της επιτυχίας του σόου».

Α.Μ.: Από το 3ο επεισόδιο κι έπειτα ξεχωρίζω τον Ορφέα και την Αρτέμιδα! Από την αρχή όμως για μένα, όλοι μα όλοι είναι πολύ ξεχωριστοί. Και πολύ ιδιαίτεροι. Και προσφέρουν, ο καθένας με τον τρόπο του, στην εξέλιξη αυτού του σόου».

Την περίοδο της καραντίνας είχατε επικοινωνία;

Ο.Π.: «Η αλήθεια είναι πως χαθήκαμε λίγο, αλλά μόλις ενημερωθήκαμε ότι ξεκινάμε πάλι, η επικοινωνία μας πήρε φωτιά και δεν έχει σταματήσει».

Α.Μ.: «Μιλούσαμε κατά την περίοδο της καραντίνας, όχι τόσο πολύ, αλλά όταν ενημερωθήκαμε για τη συνέχεια του σόου, εκεί τα τηλέφωνα πήραν φωτιά!»

Ορφέα, έχουμε να σε δούμε πολλά χρόνια στην ελληνική μυθοπλασία, παρά το γεγονός ότι είχες προτάσεις. Γιατί αυτό;

«Ναι, υπήρξαν προτάσεις. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο για να δεχτείς ή να απορρίψεις μια πρόταση».

Ποια σειρά ξεχώρισες φέτος από αυτές που προβλήθηκαν στην τηλεόραση;

«Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Παρ’ όλα αυτά χαίρομαι που βλέπω να γίνονται αξιόλογα πράγματα στη μυθοπλασία με σειρές εποχής με έντονο και βαθύ θεματικό περιεχόμενο, όπως το «Κόκκινο Ποτάμι» και οι «Άγριες Μέλισσες».

Αρτεμις, όπως είπες, πριν από δύο σεζόν τραγούδησες το «Άνοιξε πέτρα» στην αναβίωση του μιούζικαλ «Γοργόνες και μάγκες». Σε άγχωσε η σύγκριση από τους θεατές με τη Μαρινέλλα;

«Έχοντας περάσει μεγαλύτερη από τη ριπή μου ζωή έως κάρα τραγουδώντας, όταν κλήθηκα να πω αυτό το τόσο υπέροχο και συνάμα χαρακτηρισμένο από την κυρία Μαρινέλλα τραγούδι ίου Μίμη Πλέσσα, δεν με άγχωσε καθόλου η σύγκριση. Από τη στιγμή που μου ανακοινώθηκε, ήθελα την άλλη μέρα να βγω να το πω! Τόση λαχτάρα είχα. Και χαρά. Και συγκίνηση... Και πόσα ακόμα συναισθήματα, που παράσταση με την παράσταση γίνονταν ακόμα πιο ισχυρά, γιατί η αγάπη που εισέπραττα από τον κόσμο που συνέρρεε στο θέατρο ήταν αδιανόητη...».

Είναι γνωστή η φιλία σου με τον νικητή του πρώτου J2US, Παναγιώτη Πετράκη. Όταν του ανέφερες πως θα συμμετάσχεις στο σόου, τι σου είπε;

«Πραγματικά με τιμούν η φιλία και η αγάπη αυτού του σπάνιου σε χαρίσματα και ήθος καλλιτέχνη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο όχι αυτός ο εξαιρετικός performer, τραγουδιστής και ηθοποιός έχει την πορεία που έχει όλα αυτά τα χρόνια...

Όταν λοιπόν μπήκα στο J2US, μου είπε ότι νιώθει περήφανος για μένα. Ότι θα έχω την ευκαιρία να με ακούσει ένα ακόμα πιο ευρύ κοινό από αυτό που ήδη με ξέρει. Κι άλλα πολλά και όμορφα μου είπε, γιατί αυτός είναι ο Παναγιώτης. Αναβλύζει αισιοδοξία, δοτικότητα, χαρά και θετική ενέργεια!», είπαν οι δύο καλλιτέχνες στο TV Εθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved