Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν ενοχλούμαι με κανένα αρνητικό σχόλιο για το βάρος μου» (photos)
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν ενοχλούμαι με κανένα αρνητικό σχόλιο για το βάρος μου» (photos)

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Είμαι χειμαρρώδης από τη φύση μου και δεν μπορώ να  κρυφτώ.Δεν θα μπορούσα με τίποτα να δείξω κάτι άλλο από αυτό που όντως είμαι.»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ξεκίνησε να χτυπάει τα κουδούνια και ο κόσμος φαίνεται ότι ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα.
Η ίδια μίλησε στο Τηλέραμα για τα κιλά της και την κριτική που δέχεται για αυτά αλλά και το πως είναι ως άνθρωπος

Δείχνεις ανάλαφρος, απενοχοποιημένος και εύκολα προσεγγίσιμος άνθρωπος. Είσαι όντως;
«Είμαι χειμαρρώδης από τη φύση μου και δεν μπορώ να κρυφτώ. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να δείξω κάτι άλλο από αυτό που όντως είμαι. Ο αυθορμητισμός μου είναι νομίζω ταυτοχρόνως το μεγαλύτερο ατού και μειονέκτημά μου, γιατί άλλοι σε λατρεύουν και άλλοι δεν σε αντέχουν εξαιτίας του».

Το γεγονός ότι, αν και βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, εξακολουθεί να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού το βάρος μας πώς σου φαίνεται; Σε ενοχλεί;
«Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ασκούν πιο σκληρή κριτική από αυτήν που χρειάζεται, χωρίς καν να τους ζητηθεί η άποψή τους. Για μένα, για να πάψει να είναι αντικείμενο σχολιασμού το βάρος και γενικότερα η εικόνα ενός ανθρώπου, πρέπει εμείς οι ίδιοι να δείξουμε ότι δεν νοιαζόμαστε για το τι πιστεύουν οι άλλοι για την εμφάνισή μας. Εγώ προσωπικά δεν ενοχλούμαι με κανένα αρνητικό σχόλιο, δεν δίνω σημασία. Όταν αποφασίζω να χάσω, να πάρω κιλά ή να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή στην εμφάνισή μου, το κάνω για μένα».

Για τα νούμερα τηλεθέασης έχεις αγωνία;
«Είμαι πολύ αισιόδοξη και νιώθω ότι ο κόσμος θα αγαπήσει πολύ αυτή την εκπομπή. Έχω πάρει ήδη μια πρώτη γεύση από την αποδοχή τους, στα γυρίσματα, και ελπίζω φυσικά αυτό να φανεί και στα νούμερα. Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν με νοιάζει».

Τι άλλο θα σου άρεσε να κάνεις στην τηλεόραση; Θα συμμετείχες, ας πούμε, σε ένα σόου τραγουδιού ή χορού, όπως αυτά που βλέπουμε αυτή την εποχή;
«Αγαπώ την τηλεόραση πολύ και η δουλειά μου είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, όπως όλων μας. Μου άρεσε που ταξίδεψα μέχρι την άλλη άκρη της Γης και έδειξα σε όλο τον κόσμο ποια είμαι και πώς ζω με τον άντρα μου, αλλά δεν θα συμμετείχα σε κάποιο σόου ως διαγωνιζόμενη. Η δική μου δουλειά είναι η παρουσίαση και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω».

Εσένα τι σου αρέσει να βλέπεις στην τηλεόραση;


Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved