Άρης Σερβετάλης: Μετά τον περίεργο τύπο κουρεμένο μοϊκάνα στο «Είσαι το ταίρι μου» είναι αγνώριστος!
Showbiz

Άρης Σερβετάλης: Μετά τον περίεργο τύπο κουρεμένο μοϊκάνα στο «Είσαι το ταίρι μου» είναι αγνώριστος!

Τo Mega επέστρεψε και το πρόγραμμα του μας θύμισε τις καλές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης!

Ανάμεσα σε εκείνες τις επιτυχημένες σειρές που σε κάθε επανάληψη σημειώνουν την ίδια ακριβώς επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης και η σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Με αφορμή λοιπόν την επιστροφή της σειράς, θυμηθήκαμε τους ήρωες και πόσο έχουν αλλάξει από τότε.

Φυσικά από τις θεαματικότερες αλλαγές είναι αυτή του τηλεοπτικού «Λάζαρου», τον οποίο υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Άρης Σερβετάλης.

Στις ελάχιστες συνεντεύξεις του, επιμένει πως ο καλύτερος ψυχαναλυτής είναι για εκείνον ο πνευματικός του, τον οποίο συμβουλεύεται ανελλιπώς και πως η ζωή του άλλαξε όταν ανακάλυψε τον Θεό.

Η εποχή που στράφηκε προς τα μέσα και προς το Θείο ήταν τότε που όλοι διέκριναν πάνω του τον διάσημο Αρη ή, μάλλον για την ακρίβεια, τον Λάζαρο, εκείνο τον περίεργο τύπο κουρεμένο μοϊκάνα που τριγυρνούσε παντού παρέα με ένα ιγκουάνα αναζητώντας εναγωνίως το ιδανικό του ταίρι.

Γιατί η αλήθεια είναι πως ο ρόλος του Αρη Σερβετάλη στο «Είσαι το ταίρι μου» τον έφερε πολύ νωρίς στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας ωστόσο του προκάλεσε μεγάλο σοκ αναγκάζοντάς τον να αλλάξει γραμμή πλεύσης, αποσύρθηκε από τα φώτα και τράβηξε έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο, αυτόν της Εκκλησίας, αλλά με τον δικό του εσωτερικό τρόπο, που τον κάνει να μοιάζει μάλλον με ήρωα του Ντοστογιέφσκι παρά με φανατικό πιστό.

Δες πόσο έχει αλλάξει από την εποχή της σειράς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved