Χρήστος Δάντης: Το τραγούδι που προκαλεί και οι φόβοι για τον κορονοϊό!
Showbiz

Χρήστος Δάντης: Το τραγούδι που προκαλεί και οι φόβοι για τον κορονοϊό!

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη με  τίτλο «Δεν υπάρχει θεός» έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη νέα του κυκλοφορία, για το πώς πέρασε τις μέρες της καραντίνας αλλά και τι φοβάται κατά τη μετα-κορονοϊό εποχή.



«Το “Δεν υπάρχει Θεός” είναι απλά ένα τραγούδι που εκφράζει την ανησυχία του καθημερινού ανθρώπου, ο οποίος μπορεί να πιστεύει, αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του αναρωτιέται για το πού είναι αυτός ο Θεός. Υπάρχει; Και αν υπάρχει, πού πήγε; Μήπως μας έχει ξεχασμένους; Μήπως τον ξεχάσαμε εμείς; Μήπως, τελικά, τον σκοτώσαμε μέσα μας; Είναι όλα αυτά που αναρωτιέται ένας άνθρωπος, ο οποίος, ακόμα και σίγουρος να είναι ότι υπάρχει Θεός, η πραγματικότητα τον κάνει να αναρωτιέται», αποκάλυψε ο Χρήστος Δάντης.

Ξαναβρήκε τον εαυτό του μετά την καραντίνα; Ήταν δημιουργικές οι ημέρες ή βαρετές;

«Για να πω την αλήθεια, η καραντίνα με βοήθησε να ξεκουραστώ, να δουλέψω πολύ, να θυμηθώ τον εαυτό μου, που είχα ξεχάσει. Καταλαβαίνετε πως οι ρυθμοί της δουλειάς αυτής είναι... χωρίς ωράριο, δεν έχει μέρα ξεκούρασης. Είναι κάτι που δεν σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κουραστεί. Ετοίμασα όμως εγχειρήματα για το μέλλον. Από τραγούδια μέχρι ασκήσεις φωνητικής, που θα ανεβαίνουν στο εξής στο κανάλι μου στο Youtube ελεύθερα, με σκοπό να μοιραστώ τις γνώσεις μου με νεότερους συναδέλφους τραγουδιστές».

Τι φοβάται κατά τη μετα-κορονοϊό εποχή;

«Αυτό που φοβόμουν έχει συμβεί. Το επάγγελμά μας μαζί με άλλα της Τέχνης αφέθηκαν τελευταία, αφέθηκαν στην άκρη, χωρίς κανένας να αναρωτηθεί τι θα γίνει ο κόσμος των Τεχνών ή τι θα απογίνει ο κόσμος εάν οι Τέχνες πάψουν να υπάρχουν. Ελπίζω να μη συνεχιστεί και δεν παρακαλάω, το απαιτώ. Θεωρώ πολύ επιπόλαιο τον τρόπο που οι υπεύθυνοι χειρίστηκαν την επιστροφή στην καθημερινότητα», είπε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved