Ελένη Μενεγάκη: H αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για τον χαρακτήρα της Μαρίνας
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: H αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για τον χαρακτήρα της Μαρίνας

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της αναφέρθηκε στην μικρότερη κόρη της, τη Μαρίνα, που πηγαίνει στο νηπιαγωγείο!

Πριν λίγες μέρες η παρουσιάστρια είχε πει: «Μην τα αντιμετωπίζουμε τα μικρά παιδάκια σαν τα μεγαλύτερα. Δεν είναι. Τα παιδιά τα μικρά έχουν ανάγκη τις παρέες τους, τους φίλους τους. Και εγώ ως μαμά, δεν θα σας πως ψέματα, η πρώτη μου σκέψη ήταν «τώρα φτάσαμε στο παρά πέντε. Να τη στείλω ή να μη τη στείλω; Θα τη στείλω, γιατί αν δε τη στείλω είναι σαν να λέω ήδη στο μυαλό μου, ότι όλο το καλοκαίρι θα είμαι από πίσω από το παιδί μου, θα το κυνηγάω γύρω-γύρω και δε θα το αφήνω να λέει ούτε γεια σε άλλο παιδάκι. Μα δε γίνεται! Δηλαδή τι; Θα το απομονώσω; Θα τρελαθεί! Ένα μικρό παιδάκι είναι»!

Και είχε τονίσει: «Ξεκίνησε σχολέιο. Θα ήθελα πολύ να τη δω αυτή την εικόνα την ώρα που θα μπαίνει μέσα… Όσον αφορά το δικό μας σχολείο υπάρχει ένα πρωτόκολλο και το πού μέχρι πού αφήνεις το παιδί σου, δεν μπορείς και εσύ να το συνοδεύσεις. Είναι διαφορετικά τα πράγματα πια, δεν το παίρνεις και το πας μέχρι μέσα στην τάξη, είναι διαφορετικά…»!

Σήμερα λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε για ακόμα μια φορά ότι έστειλε τη Μαρίνα της στο σχολείο γιατί : «Αν είναι δυνατόν να κάνει δουλειά από το κομπιούτερ της. Δεν μπορεί να συντονιστεί και να κάτσει τόση ώρα ακίνητο και φοβάμαι μη γίνει ένα άλλο παιδί, ενώ είναι τόσο κοινωνικό… της αρέσει να μιλάει και να πιάνει κουβέντες και ήταν κλειδωμένο μέσα στο σπίτι, υπήρχε μία επίδραση της κλεισούρας που δεν έβλεπε τα άλλα παιδάκια…»!

Δείτε όλα όσα είπε για τη Μαρίνα της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved