Ευτυχείτε: Έξαλλη η Καινούργιου με την Σπυροπούλου - Τι συνέβη; (Pics-Vid)
Showbiz

Ευτυχείτε: Έξαλλη η Καινούργιου με την Σπυροπούλου - Τι συνέβη; (Pics-Vid)

Ευτυχείτε: Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της και μίλησε έξω από τα δόντια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τι ακριβώς συνέβη όμως;

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Χριστίνα Παππά μίλησαν στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» σήμερα (4/6) και η Κατερίνα Καινούργιου πραγματικά σοκαρίστηκε με αυτά που άκουσε.

«Εγώ στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Η Χριστίνα Παππά είναι μια κυρία. Εγώ έπαθα σοκ με την ατάκα της Κωνσταντίνας. Δεν λες για έναν επιχειρηματία, ειδικά αυτή την περίοδο που λέμε όλοι να στηρίξουμε τους Έλληνες επιχειρηματίες , να πάμε να φάμε και να πληρώσουμε στα μαγαζιά τους… Να πεις ότι βγάζει πίκρα γιατί δεν πάνε καλά τα μαγαζιά της;

Επίσης, θέλω να σας πω ότι όποιος πάει στο μαγαζί της, δεν πληρώνει ποτέ, κερνάει… Και τι ζητάει η γυναίκα; Βγάλε ένα story ότι είσαι εδώ. Η Κωνσταντίνα είναι μικρότερη κοπέλα, από σεβασμό και μόνο για μια γυναίκα που έχει παλέψει στη ζωή της, δεν το λες αυτό το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων.

«Τότε που χώρισε η Κωνσταντίνα από αυτή τη γνωστή σχέση, όντως τότε ήταν στην… απ’ έξω και όλοι είχαν πέσει να τη φάνε και δεν της μίλαγε κανείς», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved