Άννα Βίσση: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε! Τι έχει κάνει και το μετάνιωσε;
Showbiz

Άννα Βίσση: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε! Τι έχει κάνει και το μετάνιωσε;

Η Άννα Βίσση συνδέθηκε μέσω skype με το «Καλό Μεσημεράκι» και παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ενώ μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι το κεφάλαιο τηλεόραση υπάρχει ακόμη για εκείνη.

Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε, λοιπόν, τη δημοφιλή τραγουδίστρια και συνομίλησαν σε ωραίο και φιλικό κλίμα με εκείνη να κάνει κομπλιμέντα στον παρουσιαστή, ενώ μάλιστα του τόνισε ότι τα χαρακτηριστικά του είναι πιο sexy πια.

Για αρχή συζήτησαν για τις εμφανίσεις της στο Hotel Ερμού και τον τρόπο που η ίδια επιλέγει να κάνει τα lives της πια: «Ήθελα να φτιάξω έναν χώρο πιο άμεσο και τον έφτιαξα αυτόν τον χώρο». Παράλληλα, η Άννα Βίσση αναφέρθηκε στο μέλλον των εμφανίσεών της και στο πώς θα διαμορφωθούν τα πράγματα με τη νέα χρονιά, τονίζοντας: «Αν όλα λειτουργήσουν κανονικά, είμαι κι εγώ μέρος αυτής της κανονικότητας μιας κι αυτό που κάνω εκεί, είναι αυτό που θέλω να κάνω. Περιμένουμε κι εμείς. Έχω, όμως, κάποιες συναυλίες για το καλοκαίρι. Θα ανακοινώσω την πρώτη, όπου θα είναι στις 15 Ιουλίου στο θεατράκι του Παπάγου».

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους μίλησαν και στην περίοδο της καραντίνας και όσα έκανε η ίδια, ενώ είπε ότι σκέφτηκε κάποια πράγματα, άλλαξε κάποια άλλα και υπογράμμισε: «Οι κακομαθημένοι γίναμε καλύτεροι άνθρωποι».

Η Άννα Βίσση, όμως, έκανε την έκπληξη και αποκάλυψε ότι η τηλεόραση είναι κάτι που την αφορά και σκέφτεται να κάνει, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Star Academy, δηλώνοντας ότι το μετάνιωσε.

«Την αγαπώ την τηλεόραση φτάνει να μας αγαπά κι εμάς. Δηλαδή, τον κόσμο που θα ήθελε να δει κάτι οπτικά καλύτερο, ποιοτικά καλύτερο και να έχει στόχο. Καλώς ή κακώς κι εγώ έχω υπάρξει θύμα αυτού που λέμε talent show, καθαρά για οικονομικούς λόγους. Ας μην γελιόμαστε, δεν μπορώ να πω ότι δεν το μετάνιωσα. Το μετάνιωσα, αλλά από τη στιγμή που το κάναμε, το κάναμε για κάποιους λόγους».

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα με την συνέντευξή της και απολαύστε την να τραγουδάει…

Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνισή της στο «Καλό Μεσημεράκι»...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved