Χατζίδου - Παύλου: Όλες οι λεπτομέρειες του θρησκευτικού γάμου τους (Pics)
Showbiz

Χατζίδου - Παύλου: Όλες οι λεπτομέρειες του θρησκευτικού γάμου τους (Pics)

Μπορεί να έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, όμως, δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν και έναν θρησκευτικό.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz κι έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδάκι το οποίο έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Αυτή την περίοδο μάλιστα τους απολαμβάνουμε και στο λαμπερό σόου «Just the 2 of us» στο OPEΝ, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στην εφημερίδα «Secret» και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του θρησκευτικού τους γάμου που θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

«Ο γάμος μας θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο Ονείρων στην περιοχή Καλυβίων, με κουμπάρα την Ειρήνη Ζεϊμπέκογλου. Το νυφικό μου είναι Stylianos, ενώ ο Ετεοκλής θα φορέσει κοστούμι διά χειρός Τάκη Γιαννέτου.

Παράλληλα θα κάνουμε τη βάφτιση της μικρής, η οποία θα πάρει το όνομα Μελίτα-Δήμητρα. Νονοί θα είναι η Άντυ Γιαννακοπούλου και ο Θωμάς Παπαδόπουλος», είπε και συνέχισε:

«Έχουμε στο μυαλό μας το θέμα του κορονοϊού και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά -που δεν το εύχομαι- έχουμε πλάνο να το μεταφέρουμε αργότερα. Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία και ο κόσμος όλος να είναι καλά».

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved