Η ταινία του γιου της Νικολούλη για γυναίκες-θύματα επίθεσης με βιτριόλι!
Showbiz

Η ταινία του γιου της Νικολούλη για γυναίκες-θύματα επίθεσης με βιτριόλι!

Ανατριχιαστική είναι η ιστορία με την οποία ασχολείται η ταινία που δημιούργησε ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, Κωνσταντίνος Μουσούλης, για τις γυναίκες που δέχονται επίθεση με βιτριόλι. 

Ο νεαρός σκηνοθέτης ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Λος Άντζελες και προσπαθεί να διεισδύσει στη Μέκκα της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας, το Χόλιγουντ, έχει ιδρύσει μια μικρή εταιρεία παραγωγής, τη Homeric Pictures, η οποία, βάσει μιας πρωτοποριακής συνεργατικής μεθόδου, προωθεί νέους δημιουργούς.

Η τελευταία σκηνοθετική δουλειά του Κωνσταντίνου Μουσούλη η οποία μάλιστα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και τιμητικές διακρίσεις σε κινηματογραφικά φεστιβάλ είναι η ταινία Beautiful η οποία έχει για πρωταγωνίστρια μία γυναίκα η οποία έχει δεχτεί επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο επειδή αρνείται το προξενιό που της κάνουν. Όμως καταφέρνει στο τέλος να γίνει μέχρι και μοντέλο και να ξεπεράσει τον εφιάλτη που έζησε!

«Οι επιθέσεις με θειϊκό οξύ αυξάνονται και σε ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες πλέον καλούνται να πάρουν μέτρα» τόνισε ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας στην εκπομπή της μητέρας του καθώς εκεί προβλήθηκαν πλάνα από τη συγκεκριμένη κινηματογραφική δουλειά.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Τα περισσότερα κρούσματα καταγράφονται σε Ινδία και Πακιστάν. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση στην αγορά αυτού του ‘’όπλου’’ και αυτό είναι κάτι που πολύς κόσμος προσπαθεί να διορθώσει».

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις της ηθοποιού που πρωταγωνιστεί στην ταινία, της Άιζα Φάτιμα, η οποία είναι από την Ινδία και έχει στο παρελθόν βοηθήσει θύματα τέτοιων επιθέσεων που στην πατρίδα της είναι πολλά.

Δείτε απόσπασμα από την ταινία αλλά και όλα όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή Φως στο τούνελ για το θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved