Άγριες μέλισσες-Χρήστος Πλαΐνης: Το άγχος της τηλεθέασης και ο ανταγωνισμός
Showbiz

Άγριες μέλισσες-Χρήστος Πλαΐνης: Το άγχος της τηλεθέασης και ο ανταγωνισμός

Ο Χρήστος Πλαΐνης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες μέλισσες», η οποία έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για το αν φοβήθηκε μήπως ο κόσμος δεν αγκαλιάσει ξανά τη σειρά μετά το lockdown.

Φέτος είδαμε πολλές σειρές, όμως λίγες κατάφεραν να σημειώσουν υψηλή τηλεθέαση. Πώς το εξηγείτε;

«Δεν νομίζω ότι είναι αστάθμητος παράγοντας, οι άνθρωποι των καναλιών ξέρουν να διαβάζουν τα νούμερα της τηλεθέασης και να τα εξηγούν. Συνήθως, παίζουν σημαντικό ρόλο η ώρα και η μέρα που προβάλλεται η σειρά, ο ανταγωνισμός που υπάρχει εκείνη την ώρα στα απέναντι κανάλια. Όλα στην τηλεόραση είναι θέμα timing».

Κατά τη διάρκεια του lockdown αγχωθήκατε για το αν ο κόσμος θα αγκαλιάσει ξανά τη σειρά όταν επιστρέψει; Αν η αποδοχή θα ήταν η ίδια;

«Όχι, δεν αγχώθηκα, η σειρά παιζόταν σε επανάληψη. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν ανησυχώ, δεν ταράζομαι, δεν κλονίζομαι για τα νούμερα τηλεθέασης. Θα μπορούσε να μην έχει τηλεθέαση κι ας είναι μια εξαιρετική σειρά. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που προσφέρουμε, από αυτό που δίνουμε και πλέον είμαι και χαρούμενος που ο κόσμος δείχνει την αγάπη του. Προσπαθούμε για το καλύτερο, δεν κρίνονται όλα στα νούμερα τηλεθέασης. Μέχρι εκεί, δεν είναι κάτι που θα προκαλέσει άγχος φοβερό».

Oι δουλειές που κάνετε, όμως, δεν θέλετε να έχουν απήχηση;

«Ναι, σαφέστατα, θέλω να τις βλέπει ο κόσμος. Δεν έχει νόημα να το παίξω σε μια σειρά ή σε μια παράσταση που θα είμαι μόνος μου και δεν θα έρθει άνθρωπος να με δει. Μπορεί να καλύψω το καλλιτεχνικό μου κομμάτι-ανάγκη, όμως, αν δεν το αποδεχτεί ο κόσμος, είναι μισή δουλειά».

Θεατρικά συζητάτε κάτι;

«Κάνω κάποιες κουβέντες, αλλά αφορούν στον Μάιο και το καλοκαίρι του 2021! Γι' αυτό τον χειμώνα δεν συζητώ κάτι. Αλλωστε κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει».

Ανησυχείτε;

«Οχι, δεν ανησυχώ για το αν θα υπάρξω εγώ κάπου θεατρικά, από τη στιγμή που έχω τις «Μέλισσες» και κάνω σχέδια-πλάνα. Εχω μια αγωνία να δω πώς θα εξελιχθούν γενικότερα τα θεατρικά δρώμενα. Θέλω να δω πώς θα επιβιώσει το θέατρο γενικότερα», είπε στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved