10 λόγοι που η Ελένη Μενεγάκη θα μας λείψει από την τηλεόραση (Pics-Vid)
Showbiz

10 λόγοι που η Ελένη Μενεγάκη θα μας λείψει από την τηλεόραση (Pics-Vid)

Η εκπομπή «Ελένη» στον ALPHA έριξε αυλαία χθες, Τετάρτη 1/7 και μαζί με την εκπομπή έκλεισε και ένα μεγάλο κεφάλαιο, αυτό της Ελένης Μενεγάκη.

Η όμορφη παρουσιάστρια, μετά από σχεδόν 30 χρόνια στην τηλεόραση αποφάσισε να αποσυρθεί.
Μια απόφαση που σίγουρα δεν ήταν εύκολη αλλά η Ελένη Μενεγάκη σίγουρα ήξερε τι έκανε και για να κάνει κάτι τέτοιο, είχε ζυγίσει καλά τα πράγματα.

Στην τελευταία της εκπομπή, η Ελένη έκλαψε πολύ και συγκινήθηκε ακόμα περισσότερο.

Πολλοί συνεργάτες της ήταν εκεί, στο πλευρό της, ενώ από κοντά της δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δικοί της άνθρωποι, η οικογένειά της!

Η Ελένη Μενεγάκη μας έδειξε για πρώτη φορά όλα της τα παιδιά on camera, ενώ δεν δίστασε να δώσει κι ένα τρυφερό φιλί στο στόμα στον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Η Ελένη έριξε αυλαία και οι λόγοι που θα μας λείψει είναι πολλοί!

Οι 10 βασικότεροι όμως είναι:

  • Ο αυθορμητισμός της

Έλεγε τα πάντα έτσι όπως της ερχόντουσαν στο μυαλό. Χωρίς πολλές σκέψεις και πολλά πολλά. Αυθόρμητη και πάντα ο εαυτός της.

  • Η αισιοδοξία της

Ό,τι κι αν γινόταν, η Ελένη είχε πάντα έναν καλό λόγο να πει. Έβλεπε πάντα την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.

  • Η χαρά της

Η Ελένη Μενεγάκη έμπαινε στα σπίτια μας κάθε μέρα. Πάντα με χαμόγελο, πάντα με χαρά! Αυτό το χαμόγελο δεν υπάρχει περίπτωση να μη λείψει από την ελληνική τηλεόραση.

  • Η επικοινωνία της με το κοινό

Καμία άλλη δεν επικοινωνούσε με τις τηλεθεάτριες όπως η Ελένη. Είχε τον δικό της μοναδικό τρόπο να έρχεται κοντά με τον κόσμο κι ας μην τους είχε δει ποτέ.

Ακόμα και στο φινάλε φάνηκε αυτό! Η Ελένη Μενεγάκη, συγκινήθηκε με τα λόγια που της είπαν οι τηλεθεάτριες οι οποίες τηλεφώνησαν για να μιλήσουν τελευταία φορά μαζί της.

  • Οι επικές της γκάφες

Πρόσφατα μάλιστα είχε κάνει μία τέτοια!

Κατά τη διάρκεια της σύνδεσής της με τον δημοσιογράφο του Alpha Γιώργο Γρηγοριάδη από τα Κουφονήσια, η παρουσιάστρια ξέχασε τα αυστηρά μέτρα που υπήρχαν ακόμα ενάντια της εξάπλωσης της πανδημίας και του έκανε μία ερώτηση!

Πιο συγκεκριμένα, τον είχε ρωτήσει αν θα κάνει μια βουτιά στα Κουφονήσια! Κάτι που φυσικά απαγορευόταν.

Τόσα χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη, μάθαμε πολλές καινούργιες λέξεις. Έχει κάνει κατά καιρούς επικά σαρδάμ που έχουν μείνει στην ιστορία!

Ποιος άραγε μπορεί να ξεχάσει τον δοξασμένο… λούτσο;

  • Οι εξομολογήσεις της

Μπορεί η παρουσιάστρια να ήθελε να προστατεύσει την προσωπική της ζωή και να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, έβρισκε πάντα τον τρόπο να πει μια ιστορία, να κάνει μια εξομολόγηση και να αναφερθεί στα πρόσωπα της οικογένειάς της.

Άλλες φορές μιλούσε για το πώς πέρασαν στις διακοπές τους, άλλες για το τι έκαναν στο σπίτι, πώς τα πήγαν τα παιδιά στο σχολείο. Και πάντα κατάφερνε, θέλοντας ή μη, να γίνεται θέμα συζήτησης!

  • Οι συνταγές μαγειρικής

Δεν ήταν και λίγες οι φορές που είχαμε δει την Ελένη Μενεγάκη να μπαίνει στην κουζίνα και να μαγειρεύει. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, μας έφτιαξε πεντανόστιμες μακαρονάδες αλλά και σοκολατόπιτα. Της αρέσει το καλό φαγητό και δεν δίσταζε να μοιράζεται μαζί μας τις συνταγές της.

  • Ήταν η πιο όμορφη και λαμπερή παρουσία της ελληνικής τηλεόρασης

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Ελένη δεν ήταν η πιο όμορφη και λαμπερή παρουσία της ελληνικής τηλεόρασης; Κανείς φυσικά!

Την βλέπαμε και μας έφτιαχνε τη διάθεση!

Η Ελένη Μενεγάκη θα μας λείψει πολύ και σε εμάς και σε όλες τις Ελληνίδες τηλεθέατριες, οι οποίες καθημερινά ήταν πιστές στο ραντεβού τους μαζί της!

Σε όλες αυτές τις γυναίκες που περίμεναν να ακούσουν μια συμβουλή από το στόμα της ή να καλέσουν στην εκπομπή της για να πάρουν ένα δώρο!

Η Ελένη Μενεγάκη έγινε πρώτο trend στο Twitter χθες πριν ακόμα ξεκινήσει η εκπομπή της.

Ο κόσμος αποχαιρέτισε με τον δικό του τρόπο την Ελένη του και αυτό σημαίνει πολλά!

Και όπως και η ίδια είπε στο κλείσιμο της τελευταίας της εκπομπής... Εις το επανιδείν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved