Η Μυριέλλα Κουρεντή εξομολογήθηκε γιατί εξαφανίστηκε από τα φώτα
Showbiz

Η Μυριέλλα Κουρεντή εξομολογήθηκε γιατί εξαφανίστηκε από τα φώτα

Η Μυριέλλα Κουρεντή, η πρώτη νικήτρια του σόου «Just the two of us», αποκαλύπτει τους λόγους που εξαφανίστηκε μετά τη νίκη της, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί την επόμενη μέρα, μια και παράλληλα έπαιζε και στην επιτυχημένη σειρά «Κλεμμένα όνειρα».

Η πανέμορφη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου», εξομολογήθηκε στο «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» ότι η τεράστια αναγνωρισιμότητα που της έδωσε το σίριαλ «Κλεμμένα όνειρα» αλλά και το σόου την έκανε να φοβηθεί! Εκανε ψυχοθεραπεία για να συνηθίσει τις αντιδράσεις του κόσμου και, αντί να βγει με φόρα στην τηλεόραση και στο θέατρο, αφού δεχόταν δεκάδες προτάσεις, βρέθηκε να κάνει μαθήματα μουσικής και να τραγουδά στη μουσική σκηνή ο Σταυρός του Νότου.

Για το «Just the two of us» είπε: «Μου έδωσε αρκετά εφόδια σαν εμπειρία και αρκετές ευκαιρίες τότε, όμως ήμουν πιο μικρή και λιγότερο σίγουρη για τις επιλογές μου. Εκείνη την περίοδο, αντί να αρπάξω τις ευκαιρίες, τις αρνήθηκα όλες, κάνοντας μια δημιουργική παύση, η οποία με ωρίμασε, γέμισα τις μπαταρίες μου, ξεκαθάρισα τα κίνητρά μου και επέστρεψα πιο σίγουρη πίσω στον χώρο. Το φετινό ”Just the two of us” το έχω δει λίγες φορές. Δεν μου θυμίζει τη δική μου εμπειρία και είναι αρκετά διαφορετικό». Η ηθοποιός μίλησε, όμως, και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην καραντίνα, λόγω κορονοϊού.

Η καραντίνα

«Τον πρώτο μήνα πέρασα πολύ δύσκολα. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία μου και επηρεασμένη από όλο αυτό το άγνωστο, την απραξία και την απώλεια της καθημερινής ρουτίνας, ένιωσα πολλές φορές να φτάνω στα όριά μου και να μην ξέρω τι να κάνω» λέει και συνεχίζει: «Το έριξα στο φαγητό και στο ξενύχτι. Δεν κοιμόμουν προτού βγει ο ήλιος, και όλα αυτά από το άγχος της αβεβαιότητας. Τον δεύτερο μήνα πέρασα καλύτερα. Αποφάσισα να τρώω σωστά και να ξεπερνάω όλο και περισσότερο το σοκ που είχαμε υποστεί όλοι. Αδυνάτισα και γύρισα μετά πιο δυνατή από πριν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved