Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα ουρλιαχτά και το block στο instagram
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα ουρλιαχτά και το block στο instagram

Χαμός στη Βούλα από τα ουρλιαχτά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Τι συνέβη;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τσακώθηκε με τον κολλητό της φίλο και εκείνος την έχει μπλοκάρει στα social media… Τι συνέβη και ούρλιαζε στη μέση του δρόμου η παρουσιάστρια;

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νάνσυς Πραδεισανού «το cheesecake που έφτιαξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήταν από τα χεράκια της… αλλά από τα χεράκια του φίλου της, Τζον Βότσαρη. Της είχε δώσει το μίξερ και… το είχε αφήσει στο σπίτι της. Το πρώτο cheecake απέτυχε και το δεύτερο που της πέτυχε δεν το έφτιαξε η ίδια αλλά ο φίλος της, παρόλο που το παρουσίασε ότι το έκανε η ίδια… Η Κωνσταντίνα του τηλεφωνούσε αφού είχε αφήσει το μίξερ του στο σπίτι της για να πάνε για καφέ και εκείνος δεν σήκωνε το τηλέφωνο, αλλά είχε βγει με άλλες φίλες του….»!

Και πρόσθεσε η δημοσιογράφος στον αέρα του Πρωινού: «Η Κωνσταντίνα του τηλεφωνούσε συνέχεια και εκείνος δεν το σήκωνε και ξαφνικά τον συναντά σε καφέ της Βούλας και γίνεται χαμός. Την επόμενη μέρα τον συναντά ξανά στο Καβούρι με άλλες φίλες και του κάνει ακόμα μεγαλύτερη σκηνή… και εκείνος την μπλόκαρε από τα social media και από το τηλέφωνο και δεν μπορεί αν έχει καμία επικοινωνία πια με τον κολλητό της»!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved