Ελένη: Τα συγκινητικά λόγια μία μέρα μετά το τέλος και η αγκαλιά της Λάουρας
Showbiz

Ελένη: Τα συγκινητικά λόγια μία μέρα μετά το τέλος και η αγκαλιά της Λάουρας

 Τα φώτα έσβησαν και η Ελένη Μενεγάκη μία μέρα μετά την αποχώρησή της πόσταρε αδημοσίευτες φωτογραφίες της από την τελευταία της εκπομπή και έγραψε τα πιο συγκινητικά λόγια.

Η Ελένη Μενεγάκη έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram της : «Λίγες στιγμές ακόμα από χτες ...στιγμές εκτός τηλεοπτικού φακού ... λίγο πριν την εκπομπή και μέσα από την εκπομπή πίσω από τις κάμερες ! Η αγκαλιά και τα χαμόγελα με τον σκηνοθέτη της τελευταίας μου χρονιάς ( Νίκο Αγγελόπουλε ήσουν υπέροχος , σ ευχαριστώ που με συνόδεψες με αγάπη , φροντίδα , υπομονή και γέλιο) ... η αγκαλιά της Λάουρας μου ... η φώτο που είμαστε όλοι μαζί την ημέρα της γιορτής μου ( οταν ανακοίνωσα οτι φεύγω ) τότε που ξάφνιασα για άλλη μια φορά τους συνεργάτες αλλά κ την οικογένεια μου ...το ήξεραν αλλά ...

και οι κάμερες ... πάντα στην ζωή μου ... κι εγώ εκεί για εσάς και εσείς για εμένα ! Τωρα σιγα σιγα θα κανω λιγο πισω απο τα φωτα και τις καμερες ... θα παρω τον χρονο μου .... εδω θα τα λέμε πια ... χωρίς πρόγραμμα και ραντεβού , αυθόρμητα , μπορειί να σας ανεβάζω 10 φωτο στην σειρα η μπορει να χάνομαι για μέρες .... μην με παρεξηγήσετε ... θα είμαι πάντα η Ελένη ...σας ! #eleni #elenitsa»!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη μία μέρα μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved