Παρουσιαστής κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά την αδερφή του (Photos)
Showbiz

Παρουσιαστής κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά την αδερφή του (Photos)

Απίστευτες καταγγελίες από την αδερφή διάσημου παρουσιαστή. Υποστηρίζει πως ο αδερφός της την κακοποιούσε σεξουαλικά επί 10 χρόνια.

Σύμφωνα με τη Sun, η 51χρονη σήμερα, Miranda Pacchiana, κατηγορεί τον πρώην παρουσιαστή της εκπομπής MythBusters, Adam Savage, ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά από τα επτά έως τα 10 της χρόνια.
«Ως παιδί, αυτή η εμπειρία κατέστρεψε κάθε έννοια ασφάλειας που είχα και διέλυσε την αυτοπεποίθησή μου. Για δεκαετίες μετά, αντιμετώπιζα περιόδους κατάθλιψης και συνεχούς άγχους. Το κοινό πρέπει να ξέρεις ότι ο Adam Savage με κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήμουν παιδί, όπως αναφέρεται στην μήνυση που έχω καταφέρει επιτέλους να κάνω μετά από τόσα χρόνια», έγραψε η Pacchiana στο blog της.

Ο διάσημος παρουσιαστής απάντησε στις κατηγορίες λέγοντας χαρακτηρισιτκά:
«Ελπίζω η αδελφή μου να λάβει τη βοήθεια που έχει ανάγκη. Για πολλά χρόνια, επιτίθεται ανελέητα και ψευδώς σε εμένα και σε άλλα μέλη της οικογένειας μου. Διαδίδοντας ψευδείς ιστορίες στο κυνήγι της οικονομικής ευημερίας, έχει βασανίσει ολόκληρη την οικογένεια της και έχει αποξενωθεί από όλους μας. Θα πολεμήσω αυτή την αβάσιμη και προσβλητική αγωγή και θα προσπαθήσω να βάλω ένα τέλος σε όλο αυτό».


Η μητέρα της Pacchiana, Karen Savage, επίσης σχολίασε τις κατηγορίες αυτές:
«Με θλίβει που το λέω αυτό, αλλά η κόρη μου υποφέρει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είναι θλιβερό να βάζει τον Adam και όλη την οικογένεια να το περνάμε όλο αυτό. Ο Adam είναι ένας καλός άνθρωπος και τον στηρίζω πλήρως!».

Δείτε φωτογραφίες του παρουσιαστή στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved