Η απώλεια που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να ξεσπάσει σε λυγμούς
Showbiz

Η απώλεια που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να ξεσπάσει σε λυγμούς

Όσο κι αν εκείνος προσπαθούσε να την παρηγορήσει, τα δάκρυα από τα μάτια της Ελένης Μενεγάκη δεν έλεγαν να στερέψουν. Στη σκέψη πως άνθρωπος αυτός, με τον οποίο έχει μοιραστεί μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της και ήταν από τους πρώτους που κράτησε στην αγκαλιά το υτα παιδιά της δεν υπάρχει πια,«διαλύθηκε».

Η εγχείρηση καρδιάς και οι επιπλοκές

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την σοβαρότητα της κατάστασης του άντρα της αδερφής του πρώην συζύγου της Γιάννη Λάτσιου, η Ελένη δεν σταμάτησε στιγμή να προσεύχεται. Μπορεί εκείνη και ο Λατσιος να χώρισαν, όμως για την Ελένη ο Λευτέρης Ξανθόπουλος ήταν πάντα ο θείος των τριών παιδιών της.

Ακόμη και μετά το διαζύγιο οι σχέσεις της Ελένης με την οικογένεια του Γιάννη Λάτσιου ήταν άριστες, αφήνοντας στο παρελθόν κάθε είδους δυσκολία. «Η Ελένη πάντα ήθελε και θέλει οι συγγενείς των παιδιών της να είναι καλά», φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας. Μόλις λοιπόν ενημερώθηκε πως ο γαμπρός του πρώην άντρα της υπεβλήθη σε εγχείρηση καρδιάς σε νοσοκομείο των Αθηνών, δεν σταμάτησε να προσεύχεται για εκείνον. Οι προσευχές της όμως δυστυχώς δεν εισακούστηκαν, καθώς κάποιες επιπλοκές οδήγησαν στην κατάρρευση των,ζωτικών οργάνων τον γνωστού συγγραφέα και σκηνοθέτη και συνεπώς στον θάνατο του.

Το τηλεφώνημα στον Λάτσιο

Ο θάνατος του πρώην γαμπρού της σε, ηλικία 75 ετών, βύθισε την Ελένη στο πένθος. Συντετριμμένη και προσπαθώντας να πνίξει τους λυγμούς της, τηλεφώνησε τόσο στον Γιάννη Λάτσιο όσο και στην Αγλαΐα, προκειμένου να τους συλλυπηθεί. «Τους εξέφρασε την ειλικρινή της θλίψη, τονίζοντας τους πως θα είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε την χρειαστούν», φέρεται να δηλώνει στενός της συνεργάτης. Το γεγονός ότι ο καταξιωμένος αυτός άνθρωπος, άφησε πίσω του μια γυναίκα και δυο υπέροχα παιδιά, είναι κάτι που κάνει την Ελένη να κλαίει καθημερινά. Και η ίδια άλλωστε έχοντας χάσει νωρίς τον πατέρα της γνωρίζει από πρώτο χέρι τον πόνο που θα περνούν τα ανίψια του πρώην συζύγου της, γι' αυτό και τους στέλνει όλη τη θετική της ενέργεια και την αγάπη. «Έτυχε όπως και,σε εμένα που ο πατέρας μου δεν είναι εν ζωή, θέλω να σας πω ό,τι σκέφτεται ένα παιδί όταν είναι μικρό, δεν έχει τις ίδιες σκέψεις όταν μεγαλώνει».

«Και συνέχισε: Το λέω και από προσωπική εμπειρία. Το παιδί ως παιδί... φοβάται μήπως κάτι γίνει., μήπως κάποιος το πάρει και μήπως αλλάξει η ισορροπία μέσα στο σπίτι. Το παιδί όταν μεγαλώνει... αισθάνεται όταν ο γονιός του είναι μόνος μεγάλη ευθύνη, αισθάνεται ανασφάλεια "εγώ που προχωράω τη ζωή μου, μου επιτρέπεται να πάω παρακάτω! Επίσης το κάθε παιδί αισθάνεται βάρος για τον έναν γονέα του, τον μοναδικό που το έχει μεγαλώσει, αφού δεν έχει τον άλλον και δε φαντάζεστε με πόσες ανασφάλειες μεγαλώνει. Σας το λέω γιατί κανείς από εσάς δεν έχει μεγαλώσει σε οικογένεια αντίστοιχη σαν την δική μου... Τις ανασφάλειες που έχει ένα παιδί δεν διανοείστε... Σκέφτεσαι αν πάθει κάτι ο ένας μου γονιός τι γίνεται; Το βλέπεις μία μέρα να μην είναι καλά... Τα παιδιά τα βλέπουν και τα νιώθουν όλα... Υπάρχει κάτι πιο υγιές από ένα παιδί να βλέπει τη μαμά ή τον μπαμπά του όποιον έχει να είναι καλά;», έχει πει σε συνέντευξη της.

Οι στιγμές που περνά η οικογένεια της είναι δύσκολες, γι' αυτό και η Ελένη προσπαθεί να βρει κάθε τρόπο να ξεφύγει από αυτό το αδιέξοδο. Μοναδικό της καταφύγιο δεν είναι άλλο από τα Άχλα της Άνδρου, τα οποία όχι μόνο επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία, αλλά μόλις τελειώσει η εκπομπή της θα περάσει εκεί όλο της το καλοκαίρι. Στόχος της είναι αγναντεύοντας το γαλάζιο της θάλασσας η ψυχή της να μπορέσει να ηρεμήσει και να απαλυνθεί ο πόνος της. Δίπλα της διαρκώς είναι ο σύζυγος της Μάκης και τα τέσσερα παιδιά της, για τους οποίους και η ίδια καθημερινά, προσεύχεται στον θεό να τους έχει καλά. Ποτέ της δεν έκρυψε άλλωστε πως η οικογένεια είναι ό,τι σημαντικότερο έχει και δεν συγκρίνεται ούτε στο ελάχιστο με τη δόξα και τα χρήματα.

Πηγή: Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved