Στέλιος Κουδουνάρης: Το ξύλο στο δρόμο από τηλεθεάτρια και η εξομολόγηση!
Showbiz

Στέλιος Κουδουνάρης: Το ξύλο στο δρόμο από τηλεθεάτρια και η εξομολόγηση!

Φλερτ: Καλεσμένος στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη, ήταν αυτή την Παρασκευή (3/7) ο Στέλιος Κουδουνάρης και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My style rocks δεν δίστασε να μιλήσει για άλλη μια φορά για το περιστατικό που είχε ζήσει στο δρόμο, όταν μια τηλεθεάτρια του πέταξε την τσάντα της στο κεφάλι.


«Η τηλεόραση με έκανε πιο κοινωνικό, με έβγαλε από το κουτί μου», σημείωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε, ότι δηλαδή μας έβλεπε ο κόσμος κτλ. Οπότε περπατούσα όπως κάθε μέρα στο δρόμο για να πάω στο ατελιέ και με αρπάζει μια μεγάλη κυρία από το μπράτσο και άρχισε να μου λέει: "Δεν ντρέπεσαι που βάζεις τέτοιους βαθμούς στα κορίτσια, είναι σαν εγγονές μου και ποιος είσαι εσύ που θα τους πεις... Και ήρθαν τα κορίτσια για να τους πεις μια καλή κουβέντα..." και μετά μου έφερε την τσάντα στο κεφάλι.
Στην αρχή ήμουν τρομοκρατημένος, δεν μου άρεσε καθόλου σαν γεγονός αλλά μετά άρχισα να καταλαβαίνω και είναι πάρα πολύ λογικό. Όταν είσαι κάθε μέρα στην τηλεόραση, ο κόσμος έχει μια οικειότητα», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved