Αποκάλυψη Εύης Καραγιάννη: «Με τον Κώστα Βουτσά μιλούσαμε κρυφά!»
Showbiz

Αποκάλυψη Εύης Καραγιάννη: «Με τον Κώστα Βουτσά μιλούσαμε κρυφά!»

Εύη Καραγιάννη: «Με τον Κώστα είχαμε έναν απίστευτο έρωτα. Ήταν το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου και το πιο αγαπησιάρικο

Η Εύη Καραγιάννη μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τον Κώστα Βουτσά. Όπως είπε η ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν οι δυο τους είχαν κρυφή επικοινωνία την οποία δεν γνώριζε κανείς άλλος

Την 1η Ιουνίου, ημερομηνία που κάποτε είχες παντρευτεί τον Κώστα Βουτσά, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό σου στα social media, έκανες ανάρτηση ενός κειμένου και μιας φωτογραφίας από το γάμο σου.
Ναι, το έκανα, η ανάρτηση αυτή είναι εμπεριστατωμένη και δίνει κάποια στοιχεία. Τον αναφέρω ως «παλιάς κοπής αρσενικό, προς γνώσιν και συμμόρφωση κορίτσια», έτσι γράψω.

Τι εννοείς με αυτό;
Θα πει ότι οι γυναίκες θα πρέπει να είμαστε απαιτητικές κατά κάποιο τρόπο από τον άντρα, να θέλουμε να μας προσέχει, το αναφέρω γιατί έχει χιούμορ.

Γιατί έκανες την ανάρτηση αυτή;
Γιατί φέτος έφυγε από τη ζωή... Δεν έπρεπε να το κάνω; Έκανα την ανάρτηση αυτή γιατι τον λατρεύω, τον αγαπάω, γιατί ήταν η μέρα του γάμου μας, επέτειος... Ξέρω πόσο με λάτρεψε και πόσο άδικα ήταν όλα αυτά που συνέβησαν… Έκανα μια ανάρτηση ως μνήμη.

Ήταν άδικο που χωρίσατε;
Πολύ άδικο που χωρίσαμε με τον Κώστα, πάρα πολύ.

Έφταιξες για το χωρισμό αυτό;
Εγώ όχι... Εγώ του ζήτησα να χωρίσουμε, γιατί οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες τις οποίες θα
αναφέρω μέσα στο βιβλίο που γράφω.

Πώς ένιωσες και αντέδρασες στο άκουσμα
του θανάτου, του Κώστα Βουτσά;
Το έμαθα από το γιο μου, τον Άνθιμο, από εκείνον ενημερωνόμουν για το θέμα της υγείας του,
γιατί εκείνος ήταν κάθε μέρα εκεί, κοντά.του, στο
νοσοκομείο.

Εσύ δεν πήγες να τον δεις;
Όχι, δεν πήγα στο νοσοκομείο...

Γιατί;
Έχω τους λόγους μου, γι΄αυτό δεν πήγα..,Δεν πήγα στο νοσοκομείο, αλλά έκανα και κάνω πολύ βαθιά και δυνατή προσευχή για τον Κώστα. Εκεί δεν ήταν απαραίτητο, δεν έπρεπε να βρίσκομαι εκεί... Κράτησα μια πολύ διακριτική θέση και στάση, διότι πάντοτε σεβάστηκα και σέβομαι ανθρώπους του περιβάλλοντος, ανεξαρτήτως πως σκέφτεται καθένας. Δεν έχω καμία διάθεση να κρίνω, να κατακρίνω και να επικρίνω κανέναν και τίποτα. Όταν άκουσα ότι πέθανε ο Κώστας, έπαθα σοκ, συγκλονίστηκα κι ακόμη είμαι συγκλονισμένη. Μου είναι πολύ λυπηρό που έφυγε από τη ζωή, ανεξάρτητα αν ήμασταν μαζί ή όχι. Εγώ κι ο Κώστας... Εμείς...Ήταν σαν να ήμασταν μαζί. Κι άλλη ζωή, που έκανε μετά, ήθελα να είναι χαρούμενος κι ευτυχισμένος.

Πόσα χρόνια είχατε να μιλήσετε;

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Ο άνθρωπος αυτός με λάτρεψε και τον λάτρεψα. Οι συνθήκες, για τις οποίες δεν θα μιλήσω τώρα, αλλά σε πάρα πολλά κεφάλαια στο βιβλίο, ήταν εκείνες που ξέραμε μόνο εμείς και δυστυχώς έπρεπε να πάρω αυτήν την απόφαση, κάτι που ήταν καταλυτικό για τον Κώστα. Ηθελα να έχει σύντροφο, για να μπορεί να είναι καλά, για να είναι ευτυχισμένος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved