Ελένη Μενεγάκη: Το γλέντι στα Άχλα της Άνδρου μετά το τέλος της από την tv
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το γλέντι στα Άχλα της Άνδρου μετά το τέλος της από την tv

Μετά από τριάντα χρόνια πετυχημένης πορείας στην ελληνική τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και εδώ και λίγες μέρες κάνει διακοπές με την οικογένειά της.

Η Ελένη Μενεγάκη θα ξεκουραστεί στον επίγειο παράδεισό της στα Άχλα της Άνδρου, εκεί όπου θα στήσει σε λίγες μέρες και ένα τρικούβερτο γλέντι…

Η Ελένη Μενεγάκη κάθε χρόνο γιορτάζει την κόρη της Μαρίνα Παντζοπούλου στο νησί και φέτος θα το γλεντήσουν!

Έτσι και φέτος η Ελένη θα διοργανώσει το γλέντι για την πεντάχρονη «πριγκίπισσά» της, θα ετοιμάσει τα φαγητά και θα υποδεχθεί τους ελάχιστους καλεσμένους της στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Όναρ» στα Άχλα της Άνδρου.

Εκτός από την οικογένεια και τους ελάχιστους φίλους στο γλέντι σίγουρα θα είναι και ο πνευματικός της Ελένης, ο ηγούμενος Ευδόκιμος, που ο μοναχός έχει ιδιαίτερες σχέσεις εδώ και περίπου 40 χρόνια με την οικογένεια του Μάκη Παντζόπουλου, αλλά και ήταν αυτός που βάπτισε την μικρή Μαρίνα.

Η μικρή κόρη που την είδαμε και στο μεγάλο φινάλε της Ελένης Μενεγάκη μοιάζει πολύ στη μαμά της…

Όσο για το πώς πήρε το όνομα Μαρίνα; Πίσω από το όνομα «Μαρίνα» κρύβεται μία συγκινητική ιστορία αγάπης. Μαρίνα λεγόταν η γιαγιά του Μάκη , που «έφυγε» από τη ζωή πριν κάποια χρόνια και η Ελένη είχε συγκινηθεί από την ιστορία αγάπης και έρωτα της γιαγιάς και του παππού του αγαπημένου της και έτσι αποφάσισε να δώσει το όνομα στη μικρή της κόρη.

Η Μαρίνα γιορτάζει σε λίγες μέρες και η Ελένη Μενεγάκη θα στήσει τρικούβερτο γλέντι στην Άνδρο!

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει παρακάτω η Μαρίνα αλλά και την αποκάλυψή της ότι θα στήσει γλέντι στο νησί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved