Τζούλια Νόβα: Από την Ουκρανία στον Τροχό και... στο μάτι του κυκλώνα!
Showbiz

Τζούλια Νόβα: Από την Ουκρανία στον Τροχό και... στο μάτι του κυκλώνα!

Το πρόσωπο των ημερών έχει γίνει η Τζούλια Νόβα και όχι άδικα αφού ο πολύκροτος χωρισμός της από τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου μετά από πολλά χρόνια σχέσης την έφερε στο προσκήνιο. 

Όταν το 2014 έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση, η καλλονή με καταγωγή από την Ουκρανία είχε προκαλέσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού. Κάποιοι την συνέκριναν με τη Δούκισσα Νομικού και άλλοι πάλι την θεωρούσαν ένα όμορφο κράμα μεταξύ Νομικού, Κατερίνας Καινούργιου και Σκλεναρίκοβα.

Mega Με Μία
Την εποχή που τη γνώρισε ο κόσμος μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega, την οποία παρουσίαζαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά.

Και μπορεί να έμοιαζε και στις τρεις για κάποιους, όμως η Τζούλια όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή Mega Με Μία που παρουσίαζαν ο Μάρκος Σεφερλής και η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά και στην οποία η ίδια είχε αναλάβει να παρουσιάζει τη στήλη της μόδας έκανε τα... πατώματα να τρίζουν!

Δείτε την εκείνη την εποχή στο παρακάτω βίντεο:

Όχι, η Τζούλια Νόβα δεν ξεκίνησε από τον Τροχό της Τύχης όπως κάποιοι πιστεύουν. Άλλωστε, όταν ήρθε στην Ελλάδα από την Ουκρανία και ήταν σε θέση, βάσει ηλικίας να δουλέψει, έγινε μοντέλο. Άλλωστε, είχε όλα τα προσόντα. Τέλειες αναλογίες, "έγραφε" στη κάμερα άψογα και σαγήνευε με κάθε πόζα της.

Τροχός της Τύχης
Βρισκόταν στο "τιμόνι" του παιχνιδιού μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη σχεδόν για τρεις σεζόν. Ποτέ δεν έμαθε κανείς γιατί η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωρήσει.

Κάποιοι, πολύ λίγοι, τη θυμούνται και από τις λίγες εμφανίσεις που είχε κάνει στο "Πρωινό Mou" όπου συμμετείχε στην παρουσίαση θεμάτων μόδας.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η βία

«Έφυγα από την Ουκρανία σία 13 μου χρόνια. Ήθελα πολύ να έρθω στην Ελλάδα γιατί βρισκόταν η μητέρα μου εδώ. Νομίζω πως, παρότι δεν μιλούσα τη γλώσσα, προσαρμόστηκα αρκετά εύκολα» είχε πει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της.
Η Τζούλια τελείωσε το σχολείο, σπούδασε Οικονομικά, όμως ήξερε ότι οι απρόσωποι αριθμοί και οι ατέρμονοι υπολογισμοί δεν ήταν εκείνο με το οποίο ήθελε να καταπιάνεται στην υπόλοιπη ζωή της. «Το μόντελινγκ ήρθε στη ζωή μου ξαφνικά. Ούτε που το είχα σκεφτεί. Μια φίλη μου, μοντέλο και τραγουδίστρια, με έκανε να το σκεφτώ σοβαρά. Εκείνη με παρακίνησε».

Μέχρι τότε, κανείς δεν γνώριζε το δράμα που είχε ζήσει σε παιδική ηλικία. Η ίδια το είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική της εμφάνιση:

"Μέναμε στη Γερμανία και πιο πολύ δούλευε η μαμά από τον μπαμπά οπότε ό,τι είχε μαζέψει και ό,τι είχε αποκτήσει ήταν από εκείνη, όταν γυρίσαμε Ουκρανία και χωρίσανε μετά από ένα πολύ μεγάλο τσακωμό, τα πήρε όλα και εξαφανίστηκε. Μάλιστα τα πήρε και τα χάρισε σε μια άλλη γυναίκα! Σήκωσε χέρι και στη μαμά και στη γιαγιά! Βέβαια αυτό δεν πέρασε έτσι! Μετά τον χτύπησαν και η μαμά και η γιαγιά και τον πέταξαν έξω από το σπίτι!"

Όλα αυτά η Τζούλια τα έζησε στην ευαίσθητη ηλικία των έξι χρόνων...

Στα χρόνια του Τροχού

Και ύστερα ήρθε η μεγάλη ευκαιρία της να ριζώσει στην ελληνική τηλεόραση. Μην ξεχνάμε ότι και η Ελένη Μενεγάκη, της οποίας την καριέρα πολλοί και πολλές εζήλεψαν, κάπως έτσι ξεκίνησε. Ως κορίτσι τηλεπαιχνιδιού στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου.

Η Τζούλια και ο Πέτρος Πολυχρονίδης έδειξαν να έχουν μεταξύ τους πολύ καλή χημεία και για σχεδόν τρεις σεζόν τα πήγαιναν πολύ καλα και ανάμεσά τους και ευχαριστημένοι ήταν οι ιθύνοντες του σταθμού με τα νούμερα τηλεθέασης. Μέχρι που ένα ωραίο πρωί η Τζούλια αποφάσισε να αποχωρήσει. Χωρίς να συμβεί κάτι αλλα και χωρίς εξηγήσεις. Ήθελε να κάνει κάτι άλλο. Να "ψαχτεί" όπως λένε στην καθομηλουμένη. Και επειδή ουδείς αναντικατάστατος, βρέθηκε σύντομα η κοπέλα που θα έπαιρνε τη θέση της.

«Εντάξει, υπήρξαν διάφορα, δεν θέλω τώρα να τα πω on camera. Όταν υπάρχει πίεση να γίνονται πολλά γυρίσματα μέσα στην ημέρα, υπάρχουν και πολλές εντάσεις» έλεγε τότε όταν τη ρωτούσαν για την απόφασή της και συμπλήρωσε: «Ήταν καθαρά δική μου επιλογή. Αισθάνθηκα ότι πλέον δεν είχε να μου δώσει κάτι, όπως δεν είχα να δώσω κάτι κι εγώ... Πολλές φορές δεν μπορούσα να περπατήσω, με πονούσε η μέση και τα γόνατά μου. Κάποιοι με κρατούσαν και μου έλεγαν: "Κορίτσι μου, σε καταλαβαίνω". Υπέφερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολη δουλειά».

Ο Τροχός συνέχισε -και συνεχίζει- και εκείνη αποφάσισε να δοθεί στη ζωγραφική που είναι και το πάθος της, ή έτσι τουλάχιστον υποστήριξε.

Το «σώσε» με τον Γιάννη Μάρκου

Και φτάνουμε στο "σήμερα" που η Τζούλια βλέπει καθημερινά τον εαυτό της να περνάει από κάποιο κανάλι με αφορμή τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου. Όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζαμε, η όμορφη παρουσιάστρια έδειχνε να έχει μία πολύ ήρεμη και σταθερή προσωπική ζωή, όμως φαίνεται πως... φύλαγε για το τέλος την ένταση και τα επεισόδια μεταξύ τους.

Για κάποιους παραμένει αναπάντητο το ερώτημα για το πόσα χρόνια ήταν μαζί. Άλλοι λένε 12 χρόνια, άλλοι 8, όμως το σίγουρο είναι πως είναι μαζί τα τελευταία έξι χρόνια αφού έχουμε και τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους που είχαν κυκλοφορήσει το 2014, τότε δηλαδή που η Τζούλια Νόβα έγινε γνωστή στο πανελλήνιο.

Πόση σημασία έχουν τα χρόνια; Σημασία έχουν τα "επεισόδια" που υπήρξαν ανάμεσά τους πριν από λίγες εβδομάδες, όταν αποφάσισαν να χωρίσουν.

Οι βαρύγδουποι τίτλοι που θα μπορούσαν να "παίξουν" σε εξώφυλλα tabloid εφημερίδων (μερικοί "έπαιξαν" φυσικά) είναι οι εξής:

Χώρισαν λίγο πριν τον γάμο

Η αλήθεια είναι ότι η Τζούλια Νόβα την άνοιξη δήλωνε ότι ετοιμάζει σιγά σιγά τον γάμο τους.

Τρίτο πρόσωπο πίσω από τον χωρισμό;

Ακούστηκε και γράφτηκε ότι ένας άνδρας, λάτρης των extreme sports ο οποίος και μύησε σε αυτόν τον κόσμο την Τζούλια υπήρξε η πέτρα του σκανδάλου για το πρώην ζευγάρι.

"Εγώ την πέταξα από το σπίτι"

Στις ατελείωτες δηλώσεις-αιχμές του ενός προς τον άλλον, ο Γιάννης Μάρκου αποκάλυψε σε εκπομπή πως εκείνος την έδιωξε από το σπίτι όπου ζούσαν όταν χώρισαν

Δεν πρόλαβε να χωρίσει και ήδη βρήκε

την αντικαταστάτρια της Νόβα

Η κάμερα πέτυχε προ ημερών τον γνωστό επιχειρηματία σε έξοδό του με μελαχρινή συνοδό για την οποία άφησε να εννοηθεί ότι κάτι πάει να γίνει.

Το σίγουρο είναι πως το ζευγάρι πλέον ακολουθεί χωριστούς δρόμους με εκείνη να απολαμβάνει ένα ανέμελο καλοκαίρι και εκείνον να δείχνει έτοιμος να ανοίξει νέο κεφάλαιο την προσωπική του ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved