Δόμνα Κουντούρη:Η ανατριχιαστική περιγραφή για τη διπολική διαταραχή:«Άκουγα φωνές»
Showbiz

Δόμνα Κουντούρη:Η ανατριχιαστική περιγραφή για τη διπολική διαταραχή:«Άκουγα φωνές»

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (6-07) η Δόμνα Κουντούρη.

Η τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story, συγκλόνισε μιλώντας για τη διπολική διαταραχή και τη διαγνωσμένη μανιοκατάθλιψη.


«Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή.

Μέχρι να γίνει η διάγνωση ήταν πολύ ζόρικα. Η διπολική διαταραχή είναι ψυχική νόσος που είναι δύσκολο να διαγνωστεί γιατί μπορεί να έχεις χρόνια κατάθλιψη και να μην έχεις δείγματα μανίας. Να σου δώσουν λοιπόν αντικαταθλιπτικά, όπως έγινε στην περίπτωσή μου, και μετά αυτά πυροδοτούν τη μανία- αν δεν τα πάρεις μαζί με κάποιους σταθεροποιητές.


Η διπολική διαταραχή πυροδοτείται από καταστάσεις, έχεις όμως μια τάση. Όταν διαγνώστηκα κατάλαβα πολλά πράγματα για το παρελθόν μου. Ήμουν ένας άνθρωπος σε υπομανιακή κατάσταση. Ήμουν στην τσίτα, θύμωνα, με ενοχλούσαν πολλά, δεν μπορούσα να ελέγξω την κυκλοθυμία μου. Το είδα ξεκάθαρα ότι κάτι έτρεχε.
Υπήρχαν μεταπτώσεις.

Ή θα ήμουν πολύ χαρούμενη και θα ήθελα να τα κάνω όλα, ή θα ήμουν στο κρεβάτι να μην κουνιέμαι. Δεν είχα σκεφτεί ότι κάτι έχω, μέχρι που είχα κάποια τρανταχτά γεγονότα. Ήταν συνδυασμός πραγμάτων. Δεν ξεφεύγεις τόσο εύκολα. Η σεροτονίνη στους ανθρώπους με διπολική διαταραχή είναι απορρυθμισμένη. Οπότε κάτι πρέπει να πάρεις», είπε μεταξύ άλλων.

Δες την συγκλονιστική της εξομολόγηση στο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved