Η Άννα Βίσση πετάει το make up και το ευχαριστιέται
Showbiz

Η Άννα Βίσση πετάει το make up και το ευχαριστιέται

Η Άννα Βίσση είναι μια ακομπλεξάριστη γυναίκα, η οποία δεν έχει καμία εμμονή με το μακιγιάζ, καθώς δεν διστάζει να προβάλλει τη natural εικόνα της.

Η απόλυτη Ελληνίδα star, όπως την χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, φαίνεται ότι αποδέχεται τον εαυτό της και την εικόνα της, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της, απαλλαγμένη από το μακιγιάζ και φορώντας μόνο το χαμόγελό της.

Λόγω της δουλειάς της, η Άννα Βίσση έχει φορέσει αρκετά προϊόντα ομορφιάς, ωστόσο δεν συνηθίζει να κυκλοφορεί με αυτά πάνω της και στην καθημερινότητά της. Αντιθέτως, προτιμά το casual look και την απλότητα. «Νιώθω ήρεμη, τώρα νιώθω πραγματικά ώριμη. Είμαι ευτυχισμένη. Κατάφερα να κάνω τα πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη», είχε δηλώσει στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» του Alpha Κύπρου.

Συμφιλιωμένη με τον εαυτό της, με την εικόνα της και χωρίς κανένα σύμπλεγμα, η Άννα Βίσση επιλέγει ένα natural lifestyle, και το αποδεικνύει έμπρακτα. Αν σκαλίσει κανείς το insta account της θα διαπιστώσει ότι στην πλειονότητα των δημοσιεύσεών της πρωταγωνιστεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Δεν έχει θέμα να δείξει τις φακίδες της και με όπλο το χαμόγελό της μας βάζει στον κόσμο της.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, κάποια posts της και σας παρουσιάζουμε την Άννα Βίση στην πιο φυσική εκδοχή της και όπως εκείνη θέλει να επικοινωνεί με το πιστό κοινό της. Φυσικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved