Γιώργος Αγγελόπουλος: Θα τον δούμε ή όχι στο «Bachelor»; (Video)
Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: Θα τον δούμε ή όχι στο «Bachelor»; (Video)

Καλοκαίρι #not: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εμφανίστηκε στην εκπομπή του OPEN και μίλησε για το Survivor, για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αλλά και για το σωματείο «Φύλακας Άγγελος» που έχει ιδρύσει.

«Έκανα μια ανάρτηση γιατί σαν χθες ήταν η μέρα που πήρα το κύπελλο, είναι 3 χρόνια πριν, αλλά σίγουρα μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις. Τα συναισθήματα είναι πολύ περισσότερα και από εκείνη τη βραδιά και από όλο αυτό που έγινε τότε. Επαγγελματικά, μετά το Survivor, είχα σαφέστατα πολύ περισσότερες ευκαιρίες.

Γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους, με κάποιους συνεργάστηκα κιόλας και με κάποιους άλλους απλά τους γνώρισα και είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μου πια.

Και μου δόθηκε και η ευκαιρία μέσα από όλο αυτό το βήμα και μέσα από τη αυτή τη δυναμική να μπορέσω να κάνω πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής που είναι ο "Φύλακας Άγγελος", το σωματείο που ιδρύσαμε τον Δεκέμβριο και έχει να κάνει με την κακοποίηση των παιδιών», είπε και συνέχισε:

«Όχι, δεν ισχύει αυτό! Δεν θα πάρω μέρος στο Bachelor γιατί πολύ απλά δεν μου έχει γίνει πρόταση. Το πρώτο εξάμηνο μετά τον τελικό του Survivor μου είχε γίνει μια αντίστοιχη πρόταση από τον ΑΝΤ1 τότε, την οποία έκρινα ότι δεν ήθελα να ακολουθήσω και να αποδεχτώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved