Εύη Καραγιάννη: Κάνει παράσταση με υλικό της σχέσης της με τον Κώστα Βουτσά
Showbiz

Εύη Καραγιάννη: Κάνει παράσταση με υλικό της σχέσης της με τον Κώστα Βουτσά

Εύη Καραγιάννη: Έχω  απίστευτο υλικό έρωτα και αγάπης του Κώστα (Βουτσά)

Η Εύη Καραγιάννη μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για το βιβλίο που γράφει αλλά και την παράσταση «Fragile». Όπως είπε στο Λοιπόν η παράσταση φέτος θα εμπλουτιστεί με υλικό από την σχέση της με τον Κώστα Βουτσά!

Ετοιμάζεις ένα βιβλίο αυτόν τον καιρό...
Ετοιμάζω ένα βιβλίο το οποίο όεν είναι το κλασικό, το συμβατικό βιβλίο, δεν έχει αφήγηση τη ζωή μου με τον «τάδε», είναι πιο ιδιαίτερο.
Απευθύνεται σε κορίτσια κι αγόρια, σε άντρες και σε γυναίκες.

Τι σε έκανε να συγγράψεις βιβλίο;
Είναι εμπειρίες ζωής, γιατί έχω μεγάλες και δυνατές εμπειρίες, η ζωή μου υπήρξε πάρα πολύ μοιραία, με τρομερά γεγονότα. Είχα ξεκινήσει να γράψω το βιβλίο, αλλά, στο τέλος, η ζωή μου έγινε έργο, το «Fragile» («Εύθραυστο»), το οποίο θα συνεχιστεί και φέτος να παίζεται, γιατί είναι έργο «βαλίτσα» και δίνει μηνύματα προς όλους.

Φέτος θα έχει μεγαλύτερη αναφορά το έργο στον αείμνηστο Κώστα Βουτσά;
Θα έχει, φυσικά, όπως και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πάρα πολλές εμπειρίες ζωής, θα έχει πολλές ερωτησεις και καταθέσει ανθρώπων. Έχω επίσης απίστευτο υλικό έρωτα και αγάπης του Κώστα.



Τι υλικό είναι αυτό;
Ένα πολύ γλυκό υλικό από την καθημερινότητα, όπου μου έδειχνε την αγάπη του από το πρωί ως το βράδυ, έχω κρατήσει τα πάντα... Ατελείωτες κάρτες, λουλούδια, λόγια γραμμένα με τα φιλιά του, τις υπογραφές του, τα γράμματα του... Καθημερινά.

Τα κρατούσες όλα αυτά τόσα χρόνια, τα είχες φυλαγμένα;
Ναι, τα έχω όλα αυτά, είναι κρατημένα... τα δώρα του, τα πάντα. Υπάρχουν διάφορες καταστάσεις, εμπειρίες ζωής, γεγονότα που με έχουν σοκάρει, από κάποιες προσωπικές σχέσεις μέσα στη ζωή μου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved