Η Νικολούλη όπως δεν την έχεις ξαναδεί! Στιγμιότυπα από τις διακοπές της!
Showbiz

Η Νικολούλη όπως δεν την έχεις ξαναδεί! Στιγμιότυπα από τις διακοπές της!

Την περασμένη εβδομάδα, το Φως στο Τούνελ έριξε αυλαία για φέτος και η Αγγελική Νικολούλη, ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν.

Το «Τούνελ» θα συνεχίσει κανονικά για 26η χρονιά, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

«Πλησίασε η ώρα για να κλείσουμε σιγά -σιγά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τους τεχνικούς… Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στην οικογένεια του ALPHA που βοηθάει αυτή την εκπομπή και στηρίζει και τις οικογένειες. Εμείς συνεχίζουμε για 26η χρονιά, καλά να είμαστε… Μαζί βάλαμε γερές βάσεις στο Τούνελ που παραμένει σταθερό, όρθιο, αντέχει όλα αυτά τα χρόνια και τώρα βαδίζουμε για την 26η τηλεοπτική σεζόν.

Όλα αυτά δεν θα τα είχαμε καταφέρει αν δεν είχαμε εσάς, τους εθελοντές, τους φίλους, τους τηλεθεατές που μα στηρίζετε και μας βοηθάτε. Και μας κάνετε να γινόμαστε και καλύτεροι γιατί για μένα δεν υπάρχει “το ξέρω” υπάρχει “το μαθαίνω”. Εσείς μας βοηθάτε να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από αυτές τις υποθέσεις να δίνουμε χαμόγελα στις οικογένειες και το φως στο σκοτάδι. Αυτός είναι ο στόχος, γι’ αυτό παλεύουμε, γι’ αυτό αγωνιζόμαστε, παραμερίζοντας τον όποιο κίνδυνο. Καλό καλοκαίρι και να μη λείπεις κανείς από τη μεγάλη παρέα του φθινοπώρου στο Τούνελ. Ευχαριστώ θερμά όλους», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη λίγο πριν το φινάλε.

Τώρα λοιπόν, η όμορφη παρουσιάστρια του ALPHA, έχει αρκετό χρόνο για να χαλαρώσει και να περάσει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Ήδη, έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές της μαζί μας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δες την -όπως δεν την έχεις ξαναδεί- στη gallery που ακολουθεί:

Δες το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved