Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το σοβαρό χειρουργείο και η κατάσταση της υγείας του
Showbiz

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το σοβαρό χειρουργείο και η κατάσταση της υγείας του

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και τη σύζυγό της στην αίθουσα αναμονής ενός ιατρείου για φυσικοθεραπεία.

Τα γέλια και οι χαρές επέστρεψαν στο σπίτι τους και μετά από καιρό είδαμε την Εβελίνα Βαρσάμη να χαμογελά, αφού η κατάσταση της υγείας του συζύγου της είναι καλύτερη και κάνει τεράστια βήματα.

Ο παρουσιαστής ωστόσο, την ερχόμενη εβδομάδα, θα υποβληθεί σε ένα σοβαρό χειρουργείο.

Τα επιτυχή αποτελέσματα του χειρουργείου αναμένεται να διευκολύνουν τη δύσκολη καθημερινότητα του, μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του τα Χριστούγεννα του 2017.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα μπει πάλι στο χειρουργείο του νοσοκομείου ΚΑΤ την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες προεγχειρητικές εξετάσεις, ώστε να κάνει την επέμβαση, την Πέμπτη.

Πρόκειται για ένα σοβαρό χειρουργείο, με τη συγκεκριμένη επέμβαση να ονομάζεται κρανιοπλαστική. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης πρόκειται, σύμφωνα με την εφημερίδα, να του τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι.

Η συγκεκριμένη επέμβαση είχε γίνει και πριν κάποιους μήνες, αλλά δυστυχώς απέτυχε, λόγω μικροβίου που πήρε ο ασθενής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο.

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved