Αγγέλου-Πηλιχού: Στο θέατρο Αθηνά με μια ιδιαίτερη παράσταση (exclusive)
Showbiz

Αγγέλου-Πηλιχού: Στο θέατρο Αθηνά με μια ιδιαίτερη παράσταση (exclusive)

Ο Αργύρης Αγγέλου και η Ιωάννα Πηλιχού παρουσιάζουν τον «Συλλέκτη» στο θέατρο Αθηνά και μίλησαν στο gossip-tv τόσο για το έργο όσο και για το γεγονός, ότι το θέατρο ανοίγει ξανά μετά από τόσο καιρό.

Το βράδυ της 9ης Ιουλίου, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα τους κι εκείνοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας συνεπήραν με τις δυνατές ερμηνείες τους. «O Συλλέκτης» αποτελεί το πρώτο μυθιστόρημα του Τζων Φώουλς και τον καθιέρωσε δικαίως στην παγκόσμια λογοτεχνία ως έναν από τους σημαντικότερους πεζογράφους. Η ένταση και το σασπένς που δημιουργεί παραπέμπουν ξεκάθαρα σ’ ένα κορυφαίο θρίλερ, όπου ο θεατής οδηγείται σε μια ύπουλη ταύτιση με τον Κακό και τον Καλό ταυτόχρονα.

O Αργύρης Αγγέλου και Ιωάννα Πηλιχού, λοιπόν, μας υποδέχτηκαν στο καλοκαιρινό θέατρο Αθηνά και μιλήσαμε αμέσως μετά την παράσταση, με τους δυο τους να είναι χαμογελαστοί και χαρούμενοι. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας αναφερθήκαμε στο ότι τα θέατρα αρχίζουν να επαναλειτουργούν και μεταξύ άλλων δήλωσαν «ανακουφισμένοι και με αγωνία» παράλληλα. Ακόμη, μας περιέγραψαν πώς αισθάνονται που παίζουν την παράσταση με νέα δεδομένα, λόγω covid-19.

Η Ιωάννα Πηλιχού ενσαρκώνει τη Μιράντα, μια ηρωίδα με μαγκιά, ένας ρόλος που της ταιριάζει πολύ κι εκείνη μας εξήγησε γιατί συμβαίνει αυτό. Οι δυο τους, λοιπόν, πραγματοποίησαν με επιτυχία την επίσημη πρεμιέρα τους, μας έπεισαν για ακόμη μια φόρα ότι πρόκειται για δύο ταλαντούχους ηθοποιούς και μας είπαν γιατί ο «Συλλέκτης» είναι ένα έργο που αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος.

Αν με ρωτάτε, πάντως, θα σας πω ότι πρόκειται για ένα έργο με μεγάλο ενδιαφέρον και με μια πλοκή που δεν είναι σε καμία περίπτωση βαρετή. Οι πρωταγωνιστές δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους και η ενέργειά τους είναι ανεξάντλητη, καθώς το έργο είναι απαιτητικό όχι μόνο ερμηνευτικά αλλά και κινησιολογικά. Κι αν σας αρέσει να «φρικάρετε» και να παρακολουθείτε παραστάσεις με underground αίσθηση και ανατρεπτική προσέγγιση, τότε μην τη χάσετε!. Επίσης, οι μουσικές επιλογές του Αλέξανδρου Κοέν είναι μοναδικές και σίγουρα θα ανοίξετε το shazam!

Δείτε το παρακάτω video με όσα είπαν οι πρωταγωνιστές του «Συλλέκτη»…

Info

Στο Καλοκαιρινό Θέατρο Αθηνά από 10 Ιουλίου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30

Διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά

Μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ

Φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved