Μαρία Γεωργιάδου: «Στην καραντίνα έγραφα για τη «Γυναίκα χωρίς όνομα»
Showbiz

Μαρία Γεωργιάδου: «Στην καραντίνα έγραφα για τη «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Μαρία Γεωργιάδου: Στις διακοπές θα γράφει την επόμενη ιστορία της, την οποία θα δούμε από τη νέα σεζόν, στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Η Μαρία Γεωργιάδου δεν χρειάζεται συστάσεις. Η καταξιωμένη σεναριογράφος και ηθοποιός μόλις έγραψε το φινάλε της «Γυναίκας χωρίς όνομα» και έχει ήδη καταπιαστεί με την επόμενη ιστορία της, την οποία θα δούμε από τη νέα σεζόν, στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Πώς στραφήκατε στη συγγραφή;
Ήταν κάτι που το είχα στη ζωή μου, δεν ήρθε ξαφνικά. Έγραφα από διάθεση να φτιάξω μια ιστορία, κρατούσα σημειώσεις που μπορούσαν να μου χρησιμεύσουν σε ρόλους και φυσικά διάβαζα πολλή λογοτεχνία, πολύ θέατρο. Δεν κατάλαβα πώς ακριβώς πέρασα, ήταν σταδιακό και κάτι που μου άρεσε πάντα. Δεν σταμάτησα να αισθάνομαι ηθοποιός και να νιώθω ηθοποιός. Εξάλλου, πιστεύω ότι το ένα βοηθάει το άλλο. Το ένα συμπληρώνει το άλλο, και δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι άνθρωποι περνούν και από τα δύο.

Πώς βιώσατε την πρόσφατη κατάσταση; Γράφοντας;
Ναι, είχα να τελειώσω τη "Γυναίκα χωρίς όνομα", είχα την αισιόδοξη στάση ότι θα ξαναπάμε στη δουλειά μας, θα συνεχίσουμε. Στην αρχή, με όλα αυτά που άκουγα -τα ξαφνικά, έντονα και διαφορετικά- αγχώθηκα, αλλά η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να μείνω προσανατολισμένη σε αισιόδοξες σκέψεις. Ότι κάθε πράγμα, όσο αντίξοο και αν είναι,- μπορεί να σε ενδυναμώσει και να σε οδηγήσει σε μια καλύτερη κατάσταση, όταν παρέλθει. Ήθελα να το αντιμετωπίσω με αισιοδοξία και δουλεύοντας. Και να μη σταματήσω να δίνω στον εαυτό μου την πεποίθηση ότι τα πράγματα συνεχίζονται και θα συνεχίζονται, και ας έρχονται δοκιμασίες, αλλά είναι στο χέρι μας πώς θα τα αντιμετωπίσουμε.

Το περάσαμε κι αυτό...
Ευτυχώς, η περίοδος αυτή ολοκληρώθηκε, μπήκαμε στα γυρίσματα τον Μάιο, χαρήκαμε πάρα πολύ που επιστρέψαμε, εκτιμήσαμε τη δουλεία μας ξανά. Αυτή η -μικρή έστω- απόσταση μας έκανε όλους να την αγαπήσουμε, με έναν τρόπο, πάλι και να χαρούμε ιδιαίτερα που βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να επιστρέψουμε.

Τι λέτε για τον Σεπτέμβρη;
Είμαι αισιόδοξη, με την ανάλογη ευθύνη, φυσικά. Κάποια πράγματα καλό είναι να τα διατηρούμε, δεν λέω να γίνουμε μισάνθρωποι ή ερημίτες, αλλά μπορεί να βρεθεί ένα μέτρο και να προσέχουμε για εμάς και για τους άλλους, χωρίς να στερούμαστε βασικά πράγματα, χωρίς τα οποία η ζωή μας φαίνεται πιο φτωχή ή λιγότερο όμορφη. Μια βόλτα, ένα μπάνιο...

Ελεύθερος χρόνος;
Όταν έχω λίγο χρόνο, αυτό που με ευχαριστεί να κάνω είναι να βλέπω φίλους, να πηγαίνω μια βόλτα, να πηγαίνω ένα ταξίδι. Κάτι που με στενοχωρούσε πολύ το προηγούμενο διάστημα, δεν μπορούσα να πάω στο παιδί μου, που είναι στην Αμερική. Να ακούω μουσική, να δω μια ταινία στο σινεμά.

Τι σχεδιάζετε για το καλοκαίρι;

Διακοπές και σίγουρα γράψιμο.
Ένας τρόπος που κάνω εγώ διακοπές. Συνδυάζω τη δουλειά μαζί
τους. Δεν σταματάει το μυαλό να
σκέφτεται, αλλά είναι κάτι που
με ευχαριστεί. Δεν είναι κάτι που
το θεωρώ δουλειά, που με κουράζει και πρέπει να πάρω άδεια
από αυτήν. Επίσης, καμιά φορά,
η εξοχή σε κάνει να σκέφτεσαι
καλύτερα και καθαρότερα κάποια πράγματα, οπότε η αλλαγή
μιας τοποθεσίας και ρυθμών σε
τροφοδοτούν με νέες ιδέες.

Πηγή: Τηλεθεατής

12/7 22:39

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved