Τελικός J2US: Επική στιγμή! Σπυροπούλου-Παππά τα ξαναβρήκαν και αγκαλιάστηκαν!
Showbiz

Τελικός J2US: Επική στιγμή! Σπυροπούλου-Παππά τα ξαναβρήκαν και αγκαλιάστηκαν!

Τελικός J2US: Μετά από εντάσεις, τηλεοπτικά κλάματα και αντιπαραθέσεις, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Χριστίνα Παππά τα ξαναβρήκαν στη σκηνή του Just the two of us!

Θα θυμάστε βέβαια τα δάκρυα της Χριστίνας Παππά και το ξέσπασμά της για όσα είχε πει λίγο πριν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για εκείνη. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, όπως είχε πει τότε, είχε παρεξηγηθεί με τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας που κάποτε θεωρούσε φίλη της και μάλιστα είχε δηλώσει πως δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω.

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε απορήσει με την αντίδραση της Χριστίνας Παππά αλλά είχε αφήσει και εκείνη το θέμα στην... άκρη, μην κάνοντας καμία προσπάθεια να τα βρει με τη Χριστίνα.

Να όμως που στον τελικό του J2US είχε έρθει η στιγμή οι δυο τους να τα ξαναβρούν μετά από αυτούς του διαξιφισμούς και μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης ήταν αυτός που τις έφερε και πάλι κοντά. Βρέθηκαν την ίδια στιγμή στη σκηνή και εκείνος άδραξε την ευκαιρία να τους θυμίσει τη μικρή τους κόντρα και να τους ζητήσει να τα ξαναβρούν.

Εκείνες με χαμόγελο έδειξαν αποφασισμένες να τού κάνουν το χατίρι και τελικά έφτασαν να... αγκαλιαστούν κιόλας.

Δείτε τη στιγμή της συμφιλίωσής τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved