Πολύ γέλιο: Ο Κοντιζάς περιγράφει τον παράδοξο τρόπο που γνώρισε τη γυναίκα του
Showbiz

Πολύ γέλιο: Ο Κοντιζάς περιγράφει τον παράδοξο τρόπο που γνώρισε τη γυναίκα του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αν και είναι σκληρός κριτής στο MasterChef, έχει αποδείξει ότι είναι άνθρωπος με έντονα ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ. 

Ο διακεκριμένος σεφ, ο οποίος στα πρώτα σταθερά βήματα της καριέρας του εργαζόταν στο εστιατόριο "Αλάτσι" ιδιοκτησίας του Σταύρου Θεοδωράκη, μίλησε στο podcast του τελευταίου με την άνεση των αποκαλύψεων σε φίλο, για τη ζωή του στο Λονδίνο όταν δούλευε, για τη σύντομη σταδιοδρομία του ως τραπεζικός υπάλληλος αλλά και για τον τρόπο που γνώρισε τη μετέπειτα σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του Δέσποινα.

«Το Λονδίνο μπορεί να σε κατασπαράξει. Το Λονδίνο δεν το ενδιαφέρει τι ήσουνα σε κάποια άλλη χώρα καθόλου. Ήμουνα ο τελευταίος τροχός... Ναι ήμουν τραπεζικός υπάλληλος. Θυμάμαι να προσπαθώ να πείσω τον παππού μου τον Σωτήρη, ότι "παππού δεν χρειάζεται να πας στο υποκατάστημα τράπεζας να ενημερώσεις το βιβλιάριο"» είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Κοντιζάς και συνέχισε αναφερόμενος στη γνωριμία του με τη γυναίκα του την οποία περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια:

«Έσκισα το σουπλά, η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω, εγώ ήθελα να αφήσω το τηλέφωνό μου. Ναι, γνωριστήκαμε στο Αλάτσι. Βγαίναμε 3, 4 μήνες και μετά φύγαμε για το Βιετνάμ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved