Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Θα πάθεις πλάκα μόλις μάθεις με ποιον σταρ θα παίξει
Showbiz

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Θα πάθεις πλάκα μόλις μάθεις με ποιον σταρ θα παίξει

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Άλλαξε το όνομά της σε Joanna Fyllidou και συμμετέχει σε διεθνή παραγωγή

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό στο ρόλο της πανέμορφης νοσοκόμας Βασούλας, ερωτευμένη και ζευγάρι με τον άνεργο μουσικό Χάρη (Πάνος Βλάχος), στην κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που απόλαυσαν οι τηλεθεατές στον Alpha.

Καθώς ανήκει στη νέα και πολλά υποσχόμενη γενιά των ηθοποιών, άνοιξε τα φτερά της και «προσγειώθηκε» εδώ και χρόνια στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ. Μαζί με τον αγαπημένο της, φυσικά, Πάνο Βλάχο. Η Joanna Fyllidou -όπως είναι πλέον το όνομα της-κάνει ντεμπούτο στην αμερικανική τηλεόραση.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Η κωμική σειρά «Swedish Dicks», με δημιουργό και πρωταγωνιστή τον Σουηδό ηθοποιό Πίτερ Στορμάρε («Prison Break», «Fargo», «Minority Report», «American Gods» κ.ά,), προστίθεται, κάθε Τετάρτη στις 23.00, στο πρόγραμμα του Cosmote Series HD, του αφιερωμένου σε σειρές καναλιού της Cosmote Tv.

Η ιστορία

Στη σειρά, η οποία είναι εμπνευσμένη από αντίστοιχη τηλεοπτική σειρά της Σουηδίας, ο Πίτερ Στορμάρε υποδύεται έναν πρώην κασκαντέρ, τον Ίνγκμαρ, ο οποίος εργάζεται -χωρίς άδεια- ως ιδιωτικός ντετέκτιβ στο Λος Αντζελες.

Όταν γνωρίζεται με τον πρώην Dj Άξελ (Γιόχαν Γκλανς), αποφασίζουν να ιδρύσουν το γραφείο εξιχνίασης υποθέσεων «Swedish Dicks».

Στην προσπάθεια τους να λύσουν τις υποθέσεις που αναλαμβάνουν, μπλέκουν σε κωμικοτραγικές καταστάσεις, ενώ βρίσκονται αντιμέτωποι με την Τζέιν ΜακΚίνε'ΐ (Τρέισι Λορντς), ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου γραφείου ντετέκτιβ στο Λος Αντζελες.

Οι συντελεστές

Στο «Swedish Dicks» εκτός από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, συμμετέχουν επίσης ο διάσημος Κιάνου Ριβς και η Τζέιν Λέβι
(«Don’t breathe», «What if», «Zoey’s extraordinary playlist»)

Μαζί με τον Πίτερ Στορμάρε τη σειρά υπογράφουν οι Γκλεν Λαντ, Πίτερ Σέτμαν και Άντριου Λόουερι, ενώ στην ομάδα των παραγωγών συναντάμε μία ακόμη Ελληνίδα, τη Δωροθέα Πασχαλίδου.

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved