Έξαλλος ο Κώστας Μακεδόνας! Τι ζήτησε από τους followers του; (photos)
Showbiz

Έξαλλος ο Κώστας Μακεδόνας! Τι ζήτησε από τους followers του; (photos)

Στα εκατοντάδες επώνυμα θύματα διαδικτυακής απάτης προστίθεται ο Κώστας Μακεδόνας ο οποίος με μία ανάρτησή του ζητά από τους followers του να κάνουν report στις ψεύτικες σελίδες.

Αυτές οι σελίδες φέρουν το επίθετό του, κάτι που φαίνεται πως εξόργισε τον γνωστό τραγουδιστή ο οποίος και ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν report ώστε να πέσουν οι συγκεκριμένες σελίδες.

«Προσοχή! Κάποιοι έχουν φτιάξει ψεύτικα προφίλ. Μην απαντάτε σε ό,τι έρχεται από αυτά και να κάνετε report σας παρακαλώ», έγραψε ο καλλιτέχνης ενώ σχεδόν αμέσως τού απάντησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη η οποία και σχολίασε: «Ok Κωστάκη, σημεία των καιρών!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τελευταία όλο και πιο συχνά μαθαίνουμε πως γνωστοί καλλιτέχνες και ηθοποιοί ή τέλος πάντων άνθρωποι που έχουν μία παραπάνω αναγνωρισιμότητα, πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης.

Κάτι που φυσικά δεν μένει ατιμώρητο για όποιον απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να επιληφθεί του θέματος και να εντοπίσει τους δράστες.

Στην περίπτωση του Κώστα Μακεδόνα δεν γνωρίζουμε αν έχει ήδη απευθυνθεί στην αρμόδια Αρχή, όμως ορθώς έπραξε εν αρχή να ενημερώσει όσους τον ακολουθούν προκειμένου να μην πέσουν εκείνοι θύματα όσων κρύβονται πίσω από τις συγκεκριμένες ψεύτικες σελίδες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved