Σπάνια δημόσια εμφανίση για Μαστροκώστα-Δέλλα! Το κορμί της... δεν υπάρχει!
Showbiz

Σπάνια δημόσια εμφανίση για Μαστροκώστα-Δέλλα! Το κορμί της... δεν υπάρχει!

Όσα χρόνια και αν περάσουν, η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν, είναι και θα παραμείνει μία από τις ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ! 

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στη Γλυφάδα μαζί με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα να βολτάρουν στην περιοχή όπου και κατέληξαν για να απολαύσουν έναν καφέ σε αγαπημένο στέκι τους.

Το ζευγάρι παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα του χώρου και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Και άλλη μία απόδειξη είναι και το γεγονός ότι οι δυο τους κανονίζουν συχνά να απομονωθούν και να αφιερώσουν χρόνο στη σχέση τους. Να δουν ο ένας τον άλλον, να μιλήσουν...

Περνούν πολύτιμο και δημιουργικό χρόνο μαζί, γεγονός που ίσως αποτελεί και το μυστικό της επιτυχίας του γάμου τους που κρατάει εδώ και πολλά χρόνια.

Φυσικά, σε αυτή την πρόσφατη έξοδό τους, σπάνια για τα δεδομένα του ζευγαριού που δεν θέλει να προκαλεί με την προσωπική του ζωή, το ενδιαφέρον και τα βλέματα όλων τράβηξε η Γωγώ Μαστροκώστα με το αθλητικό λουκ της που πραγματικά ήταν πολύ εντυπωσιακό. Εννοείται ότι αναδείκνυε και την τέλεια σιλουέτα της που παραμένει το ίδιο άψογη με τον καιρό που μας γύμναζε τηλεοπτικά!

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από την έξοδό του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved