Η Μαίρη Συνατσάκη εξηγεί γιατί στήριξε δημόσια την Ιωάννα Τούνη
Showbiz

Η Μαίρη Συνατσάκη εξηγεί γιατί στήριξε δημόσια την Ιωάννα Τούνη

Η  Ιωάννα Τούνη μίλησε για το ροζ βίντεό της που διέρρευσε στο διαδίκτυο. Από τις πρώτες που τη στήριξε δημόσια ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο You Tube εξηγεί γιατί στηρίζει την Ιωάννα Τούνη!

«Ας μιλήσουμε για μια ιστορία που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας. Για μια ιστορία που έχει συμβεί σε πολλούς και που διαφέρει από τις άλλες ιστορίες στον παραλογισμό που χαρακτηρίζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα θύματα στην κοινωνία. Σας ευχαριστώ πολύ που είσαστε εδώ. Δεν το θεωρώ καθόλου δεδομένο. Σας φιλώ» ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Στο βίντεό της τονίζει μεταξύ άλλων: «To κομμάτι της υποκρισίας έρχεται στο ότι καθένας που αναζήτησε αυτό το λινκ και έκανε κλικ σε αυτό το λινκ, είναι απολύτως συνένοχος και κομμάτι του προβλήματος που φέρνει τους ανθρώπους σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Οπότε αν έχεις σχολιάσει την Ιωάννα Τούνη για την ηθική της, ενώ έχεις δει το βίντεό της, πρέπει να κοιτάξεις λίγο περισσότερο την προσωπική σου ηθική.

Υπάρχει μια θεωρία συνωμοσίας που λέει ότι “θα κάνουμε σύμβολο την Τούνη τώρα, που το έβγαλε μόνη της;” Δεν ξέρω, δε με αφορά, δε με ενδιαφέρει, αλλά ναι, θα την χρησιμοποιήσουμε. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που τον ξέρουνε πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι. Θα την χρησιμοποιήσουμε λοιπόν εκείνη και το συμβάν που της συνέβη, για να μιλήσουμε για κάτι που είναι πραγματικό, υφίσταται και δεν έγινε μια φορά σε μια γυναίκα. Αλλά έχει ξανασυμβεί με διάφορα άλλα λινκς που έχουν κυκλοφορήσει. Και εγώ προσωπικά ως γυναίκα και πολίτης ευσυνείδητος δεν έχω πατήσει ποτέ αυτά τα λινκ. Κανένα. Και νιώθω περήφανη. Εσύ που κράζεις τη μία και την άλλη; Θέλω να πω ότι είναι και θέμα προσωπικής ευθύνης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved