Ελένη Ράντου:«Επίθεση» άνευ προηγουμένου στο facebook–Η φώτο από την παραλία
Showbiz

Ελένη Ράντου:«Επίθεση» άνευ προηγουμένου στο facebook–Η φώτο από την παραλία

Η Ελένη Ράντου δημοσίευσε μία φωτογραφία της από την παραλία και στάθηκε αφορμή κάποιοι «φίλοι» της να της «επιτεθούν» στο facebook.

Τι συνέβη όμως;

Η Ελένη Ράντου πόσταρε φωτογραφία από την παραλία που έκανε τις βουτιές της και σχολίασε αυθόρμητα: «Απόλαυση για πάρτη μας φέτος χωρίς τουρίστες».

Αρκετοί διαδικτυακοί της φίλοι είδαν την εν λόγω φωτογραφία και έσπευσαν να την κατηγορήσουν τονίζοντας ότι αυτή την κρίσιμη εποχή για τον τουρισμό δεν θα έπρεπε να γράφει ένα τέτοιο σχόλιο.

Ανάμεσα στα σχόλια ήταν: «Φαντάσου να έχεις παράσταση και να εύχομαι να τη δω μόνος για να την απολαύσω……αυτό είπες αν δεν το κατάλαβες…..»!

Και στη συνέχεια ένας άλλος έγραψε: «Προφανώς εσείς έχετε λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής σας… Σκεφτείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν απ τον τουρισμό και φέτος έμειναν χωρίς δουλειά κ έχουν παιδιά να μεγαλώσουν. Σήμερα για μένα είστε λάθος!».

Ενώ κάποιοι άλλοι την υπερασπίστηκαν γράφοντας: «Όλοι εσείς που πέσατε να τη φάτε, χαλαρώστε λίγο! Είπε σαν άνθρωπος η γυναίκα ότι καταευχαριστήθηκε τη θάλασσα χωρίς βαβούρα! Ήμαρτον πια- ψάχνετε αφορμές για να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Ελευθερία λόγου κι αν σας αρέσει!!! Ρώτησε κανένας πόσοι έμειναν άνεργοι όταν έκλεισαν τα θέατρα και οι χώροι ψυχαγωγίας; Εκεί δεν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν οικογένειες;»!

Η Ελένη Ράντου δεν απάντησε σε κανένα σχόλιο… όμως λίγες ώρες αργότερα πόσταρε και μία άλλη φωτογραφία με μία παραλία που είχε κόσμο και με το σχόλιό της έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Δείτε την φωτογραφία, τα επικριτικά σχόλια αλλά και την αντίδρασή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved