Ελένη Μενεγάκη: Στα 51 της έχει ατέλειες στο σώμα της και μας τις δείχνει!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Στα 51 της έχει ατέλειες στο σώμα της και μας τις δείχνει!

Η Ελένη Μενεγάκη στα 51 της έχει ατέλειες και δεν διστάζει να μας τις δείξει!

Η παρουσιάστρια έχει ελάχιστη κοιλίτσα και κυτταρίτιδα αλλά ουδέποτε έβαλε φίλτρα ή έκανε ρετούς στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από τέσσερις γέννες, όπως έχει αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της προσέχει πια περισσότερο την διατροφή της! Μόλις, πάρει δύο με τρία κιλά κόβει τα ζυμαρικά, που λατρεύει και τα τηγανιτά και το ρίχνει στις σαλάτες και μέσα σε λίγες μέρες επανέρχεται στα κιλά της. Όμως, η παρουσιάστρια έχει κάποιες ατέλειες και φυσικά έχει μιλήσει γι' αυτές και τις έχει δείξει!

Κάποια στιγμή μάλιστα με αφορμή κάποια πικρόχολα σχόλια στο Instagram της είχε πει μέσα από την εκπομπή «Ελένη»: «Είχα ανεβάσει φωτογραφίες μου με μαγιό που είμαι ανάσκελα, που όταν είσαι ανάσκελα όλα πέφτουν και να έχεις κοιλίτσα όλα πέφτουν, όπως ήμουν γιατί δεν ξέρω να τα αλλάζω αλλά μόνο να φωτίζω τις φωτογραφίες και υπήρχαν κάποιες που έγραφαν «σιγά μην είσαι έτσι! Πωπωπω που είναι ο αφαλός σου... τα έκοψες όλα και απάντησα...»!

Και φυσικά η Ελένη, όπως αρκετές γυναίκες έχει κυτταρίτιδα και το έχει πει πολλές φορές! Η παρουσιάστρια έχει δηλώσει: «Τα μπουτάκια μου είναι μικρά, αλλά έχουν τα θέματά τους»!

Κάποια άλλη στιγμή μέσα από την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη είχε πει: «Τις λατρεύω τις τηγανιτές πατάτες… δεν ξέρω πόσες έχω φάει.. Έχω φάει τόση πατάτα τηγανιτή, δεν ξέρω πρέπει να αγχωθώ; Την έφαγα τώρα, τελείωσε και συνεχίζω να την τρώω… Όχι μόνο θα φάω αλλά και θα πιω και την μπυρίτσα μου δηλαδή αν είναι να πάρω την κυτταρίτιδα, να την πάρω φουλ και να το γλεντήσω…»!

Η Ελένη έχει ατέλειες και μας τις έχει δείξει και στο instagram, αφού ποστάρει φωτογραφίες χωρίς φίλτρα και ρετούς και δείχνει πάντα τον πραγματικό της εαυτό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved