Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε δει ποτέ τον πεθερό της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε δει ποτέ τον πεθερό της

Έχεις δει τον πεθερό της Ελένης Μενεγάκη, τον Δημήτρη Παντζόπουλο;  

Την πεθερά της, την κυρία Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου την έχουμε δει και γνωρίζουμε και μέσα από δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη την άριστη σχέση που έχουν, τον πεθερό της όμως τον έχετε δει;

Δεν είναι λίγες οι φορές που η κυρία Λιλίκα κάνει σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της Ελένης και δεν είναι λίγες οι φορές που και η λαμπερή παρουσιάστρια έχει δείξει το πόσο την αγαπά δημόσια, μέσα από σχόλια στο προφίλ της πεθεράς της και τα likes που κάνει κάτω από τις φωτογραφίες αλλά και με τις δηλώσεις που έκανε μέσα από την εκπομπή, Ελένη!

H Eλένη Μενεγάκη θαυμάζει την πεθερά της για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα και η πρώτη φορά που τις είδαμε μαζί ήταν όταν η μητέρα του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλου, συμμετείχε στην έκθεση φωτογραφίας του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης της Άνδρου.

Οι δύο γυναίκες τότε είχαν αγκαλιαστεί και φιληθεί, δείχνοντας δημόσια την υπέροχη σχέση που έχουν! Η Λιλίκα Παντζοπούλου εμπνέεται από τις θάλασσες της Άνδρου και τις φωτογραφίζει…

Ποια είναι η σχέση όμως της Ελένης με τον πεθερό της; Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τον πεθερό της!

Μάλιστα, είχε αναφερθεί μέσα από την εκπομπή της στον πεθερό της, τον κύριο Δημήτρη και είχε τονίσει: «Αύριο είναι 26, του Αγίου Δημητρίου. Δημήτρη θέλω, οπωσδήποτε. Αν δεν βρείτε θα πάρω τον πεθερούλη μου, ο οποίος είναι αριστούργημα. Του πεθερούλη μου το τηλέφωνο δεν σας το λέω στον αέρα...» και φυσικά η Ελένη είχε θυμηθεί και τα γενέθλιά του δείχνοντάς μας πώς έχουν τέλεια σχέση.

Για του λόγου το αληθές δείτε και το απόσπασμα από την εκπομπή της, όταν είχε αναφερθεί στον πεθερό της.

Ο λόγος που δεν έχουμε δει ποτέ τον πεθερό της Ελένης Μενεγάκη είναι το γεγονός ότι δεν του αρέσει καθόλου η έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και φροντίζει να μένει μακριά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved