Τάσος Χαλκιάς: Αυτός είναι ο λόγος που δεν τον βλέπουμε στην τηλεόραση!
Showbiz

Τάσος Χαλκιάς: Αυτός είναι ο λόγος που δεν τον βλέπουμε στην τηλεόραση!

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς και μίλησε για όλους και για όλα.

Μίλησε για τη σπουδαία καριέρα του στην υποκριτική, την περιοδεία της παράστασης «Δάφνες και πικροδάφνες» και σχολίασε το νέο τηλεοπτικό τοπίο.

Καταξιωμένος, ταλαντούχος και χαμηλών τόνων, ο Τάσος Χαλκιάς έχει γράψει τη δική του ιστορία στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Το φετινό καλοκαίρι, ο δημοφιλής ηθοποιός περιοδεύει στο πλευρό του αγαπημένου του φίλου, Πέτρου Φιλιππίδη, με την πολιτική κωμωδία «Δάφνες και πικροδάφνες».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στη «Secret» για την πολυσυζητημένη παράσταση, τους πολιτικούς, τον κορονοϊό, αλλά και τα ριάλιτι.

Αυτή την περίοδο βρίσκεσαι σε περιοδεία με την παράσταση «Δάφνες και πικροδάφνες». Τι έχει να δει το κοινό;

Το κοινό έχει να δει μια παράσταση πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου. Προσωπικά, θα τη χαρακτήριζα πολιτικό θρίλερ με όχημα την κωμωδία. Είμαστε τέσσερις άνθρωποι, χαρακτηρισμένοι κομματάρχες, που για δικούς του λόγους ο καθένας προωθεί έναν υποψήφιο βουλευτή. Σε αυτήν την αντιπαλότητα μάχονται μεταξύ τους ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος είναι υπεύθυνος και για τη σκηνοθεσία της παράστασης, εγώ, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Ποια είναι η γνώμη σου για τους πολιτικούς σήμερα;

Μέσα από αυτό το έργο, που παίζουμε σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, βγαίνει ανάγλυφα και η προσωπική μου άποψη για την πολιτική κατάσταση και για τους πολιτικούς μας στην πολύπαθη πατρίδα μας.

Φοβάσαι το ενδεχόμενο μιας δεύτερης πανδημίας;

Φοβάμαι ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και ότι έπεται κάποια συνέχεια, θέλω να πιστεύω όχι του ιδίου όγκου που ήταν πριν, αλλά με κάποιες απαγορευτικές γραμμές, που γρήγορα θα ξεπεραστούν και πράγματι θα επανέλθουμε στην περίφημη κανονικότητα.

Έχεις πρωταγωνιστήσει σε κορυφαία σίριαλ όπως τα «Love, sorry», «Χάι ροκ», «Θα σε δω στο πλοίο» και πολλά ακόμη. Τι έχεις να θυμάσαι;

Για μένα είναι άξιο να αναφέρω από τα παλιά, προ της ιδιωτικής τηλεόρασης, τη «μαντάμ Σουσού» και τον ρόλο του Ζορζ. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία της κρατικής τηλεόρασης, με την εξαιρετική Άννα Παναγιωτοπούλου στον ομώνυμο ρόλο. Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις με την Άννα, τον Θανάση Παπαγεωργίου, τον Νίκο Γαρυφάλλου, τον αείμνηστο φίλο μου, αλλά και με όλους τους συναδέλφους και τους συντελεστές αυτής της δουλειάς.

Τι γινόταν στο δρόμο με τον κόσμο, γιατί τα σίριαλ στην ιδιωτική έσπαζαν ρεκόρ σε νούμερα τηλεθέασης;

Η τηλεόραση σε κάνει άμεσα γνωστό στον κόσμο και, αν πράγματι είναι συμπαθητικό αυτό που κάνεις, αγαπιέσαι πολύ γρήγορα από τους ανθρώπους. Είχα την τύχη να παίξω τέτοιους ρόλους στην τηλεόραση και τη μεγάλη χαρά να γευτώ την αγάπη του κόσμου. Με τον Σάκη τον υδραυλικό ήταν διάχυτη η αγάπη του κόσμου στον δρόμο, σε βαθμό που δεν τολμούσα να πιστέψω αυτό που γινόταν γύρω μου. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι η είσπραξη αυτής της αγάπης, εκείνη τουλάχιστον την εποχή, μετουσιώθηκε και σε διαπραγματευτικό μου ατού στη σχέση μου με τους θεατρικούς παραγωγούς.

Γιατί δεν σε βλέπουμε σε σίριαλ;

Είναι εν μέρει επιλογή μου, αλλά θα έλεγα ότι είναι επίσης επιλογή των καναλιών και των τηλεοπτικών παραγωγών – και καθόλου άδικα – να προωθηθούν νέα πρόσωπα στον χώρο της τηλεόρασης. Κάτι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα.

Η επιστροφή των ριάλιτι πως σου φαίνεται;

«Δεν έχω να ψέξω κάτι γι΄αυτό, τη στιγμή που υπάρχει τηλεοπτικό κοινό που αρέσκεται σε αυτού του είδους την ψυχαγωγία. Δεν έχει νόημα να κρίνουμε συνέχεια αρνητικά τις εκδηλώσεις την κοινωνίας των ανθρώπων», είπε στο Secret ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved